Home Egészség & életmód A sikeres nők 10 titka -tartsd be te is, hogy elérd amit akarsz!

A sikeres nők 10 titka -tartsd be te is, hogy elérd amit akarsz!

by Judith

1.

A sikeres nők aktívak és mindig mozgásban vannak. Új dolgokat próbálnak ki és kockázatokat vállalnak. Nem félnek hibát ejteni, mert a szemszögükből azok is értékes leckék és tapasztalatok, amelyek segítik őket a fejlődésben.

2.

Az önfejlesztés és a tökéletes készségekre és tudásra való törekvés az elsők között szerepel náluk. Készek extra pénzt költeni hasznos tanfolyamokra, ha az szükséges a feladataik elvégzéséhez. Sokat olvasnak és tájékozottak az aktuális politikai és társadalmi eseményekben. A mottójuk: „a tudás hatalom”.

3.

Soha nem gondolnak arra, vajon sikerrel járnak vagy elbuknak. Tudják, hogy el fogják érni a céljaikat és hisznek önmagukban.

4.

Nem hagyják, hogy a múlt hatással legyen rájuk. Ez az életük minden területére igaz. Hibázás esetén nem lépnek még egyszer ugyanarra az ösvényre és nem ragadnak le a szerencsétlenségen. Tovább lépnek és új lehetőségek után kutatnak.

5.

Pozitív hozzáállás. Imádják az életet és képesek örömöt lelni a legkisebb dolgokban is. Őszintén mosolyognak, könyörületesek és nyitottak. Mindent optimistán látnak.

6.

Mindenről megvan a saját véleményük, másoktól függetlenül. Gyakran az árral szemben haladnak és a végén győztesként kerülnek ki. Jól tudnak figyelni és hallgatni, de a végső döntést mindig maguk hozzák.

7.

A független nők tiszteletre és bizalomra építik üzleteiket és amivel foglalkoznak, gyakran a társadalom javát szolgálja, épp ezért boldogulnak és építenek hasznos kapcsolatokat. Az emberek manapság értékelik és megfizetik a jótetteket.

8.

Rugalmasak, bármiről is legyen szó. Ha egyféle módon nem tudnak nyerni, akkor úgyis keresnek egy másikat. Makacsak és nem adják fel.

9.

Tudják, hogyan osszák be az idejüket munkára és pihenésre. Ha a munkába temeted magad, akkor kimerülsz és a teljesítményed is csökken. Ha számítógépen dolgozol, akkor 2 óránkén tarts egy szünetet és sétáltasd meg a kutyád vagy mozogj egy kicsit.

10.

Felelősséget vállalnak a döntéseikért. Ezért is van az, hogy kiemelkedő eredményeket érnek el. Készek vállalni a szükséges kockázatot és kezelni a következményeket. Aki mer az nyer!

 

Hirdetés

You may also like