Home Egészség & életmód 6 árulkodó jel, hogy nem a megfelelő emberrel vagy együtt

6 árulkodó jel, hogy nem a megfelelő emberrel vagy együtt

by Judith

A látszólag jó párkapcsolatok nem mindig azok, aminek tűnnek. Az általános hiedelem, miszerint azok a párok, akik együtt akarnak maradni, biztos boldogan élnek majd, de nem mindig ez a helyzet. A legtöbb pszichológus szerint 6 árulkodó jele van annak, ha a párkapcsolatod nem működik.

 

Állandó veszekedések

Sokan azt mondják, hogy a szerelmes civakodások ártalmatlanok. De ha a veszekedések mindennapossá válnak, talán érdemes komolyan elgondolkodnotok. Hogyan látod magatokat pár év múlva? Számodra ez belefér a párkapcsolati és családképedbe?

A féltékenység nem szeretet

A féltékenység romboló dolog és kordában kell tartani. Sok dolog van az életben, ami képes közelebb hozni az embereket egymáshoz, a féltékenység azonban ezt mind tökreteszi. A féltékenység komoly jelzője az önbizalom hiányának. A féltékenységre fordított energiát inkább alakítsd át szeretetté.

A közöny megjelenése

A testbeszéd soha nem hazudik. Ha elkezdünk randizni valakivel, akit vonzónak találunk, a testünk azonnal jelét adja. Piszkáljuk a hajunkat vagy elpirulunk. De ez persze nem marad így örökké, viszont ha fizikailag teljesen közönyös veled a párod, egy komoly jele annak, hogy valami probléma van kettőtök között.

Távolság

Ha a párod iskola vagy munka miatt távol kerül tőled, az nagyon nehéz megpróbáltatás egy kapcsolatba. Hónapok múlva, ha nem is tűnik el a párodról alkotott kép, de elhomályosodik. Ha nincs elegendő kontakt skype-on vagy egyéb módon és a szerelem nem is múlik el, biztosan megromlik a kapcsolat.

Folyamatos kétségek

Rendben van, ha néha kétségeid támadnak a kapcsolatodban és kissé ideges leszel, ha azt latolgatod, vajon a pároddal kötöd e majd össze az életed. De egy jó párkapcsolatban az idő mindig segít csökkenteni a kétségeket és a szorongást. Minél régebb óta vagytok együtt, a kétségeknek annál kevesebb helye kell legyen. Ha még mindig állandó kétséget érzel magadban a pároddal kapcsolatban, az egy jel, hogy nem ő az igazi.

Nem összeegyeztethető célok

„Az ellentétek vonzzák egymást”, biztosan hallottad már te is. De az élet általában nem így működik. Fontos, hogy hasonló állásponton legyetek olyan dolgok tekintetében, mint a lakhely s háztartás, a családon belüli feladatok felosztása, a gyermeknevelés, oktatás és az erkölcsi értékek.Ha merőben mások az elképzelések, nem érdemes áltatni magatokat.

Hirdetés

You may also like