Home Csináld magad 2 filléres dolog, amivel újjá varázsolhatod a vécéd és még súrolnod sem kell!

2 filléres dolog, amivel újjá varázsolhatod a vécéd és még súrolnod sem kell!

by Krisztina

Az egyik legalapvetőbb higiénia, hogy a mellékhelyiség mindig tiszta, steril, fertőtlenített és friss illatú legyen.

Ezt a feladatot azonban nem egyszerű felügyelni és megcsinálni, sok munkára van szükség ugyanis a vécé kitakarításához.

Ahhoz, hogy tiszta, fényes és baktérium mentes legyen a wc nem kell a legdrágább vegyszereket beszereznünk, 2 egyszerű összetevő a segítségünkre lehet a tisztán tartásban ráadásul úgy, hogy még súrolnunk sem kell azt!

Ecet és szódabikarbóna

Ha tiszta és fertőtlenített wc-t szeretnénk, az ecet és szódabikarbóna kombinációja a segítségünkre lehet ebben. Az ecet egy enyhe sav, ami képes elpusztítani a baktériumokat, semlegesíti a szagokat és biztonságos, steril környezetet ad mindenki számára. A szódabikarbóna kiváló a foltok eltávolítására és az egyik legjobb és legegyszerűbb tisztítószerként tartják számon.

Fél csésze ecetet és fél csésze szódabikarbónát öntsünk szét a wc-ben úgy, hogy a kényesebb területeket is érje. Hagyjuk hatni 30 percig, majd egy kefe segítségével dörzsöljük át és öblítsük le. Meglepődünk majd rajta hogy mennyire egyszerűen lesz csillogó és illatos a wc.

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna önmagában is nagy ellensége a piszkos wc-nek. Éjszakára öntsünk szét egy csomaggal a wc csészében és hagyjuk hatni egész este. Reggel egy kefével dörzsöljük át, majd öblítsük le.

A fenti módszerek nem csak egyszerűek és hatásosak, de alig kerülnek valamibe ellentétben a drága tisztítószerekkel, amelyek még veszélyesek is lehetnek.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .