Home Egészség & életmód 10 egyszerű módszer, hogy rájöjj, valaki hazudik neked

10 egyszerű módszer, hogy rájöjj, valaki hazudik neked

by Judith

Felfedjük a hazudozók titkát. Segítünk felismerni, hogy mikor vagy átverve és mikor mondják neked az igazat. Tegyük fel a szükséges kérdést és nézzük meg, hogyan reagál az adott személy.

 

  1. Bizonytalan válasz

Ha valaki nagyon bizonytalanul válaszol, az a hazugság jele lehet. Maradj a témánál, ha konkrét válaszra szükséged. Legyen a kérdés eldöntendő, amire igen vagy nem lehet csak a válasz.

  1. Kineveti a dolgot

Ha a másik nem veszi komolyan, amit mondasz, valószínűleg hazudik. Ha meg akar téveszteni és elviccelni a dolgot, az arra jó, hogy leszereljen és komolytalanná tegye a beszélgetést.

  1. Túlzott becsületesség

A másik csak ígérget és esküdözik neked, hogy semmi köze a helyzethez. Ne higgy neki!

  1. Szimpátia

A legnehezebb nem bedőlni annak, aki együtt érzőnek akar tűnni. Valószínűleg csak meg akar téveszteni téged.

  1. Kérdéssel válaszolni a kérdésre

Ha valaki nem akar konkrét választ adni, valószínűleg meg akar téveszteni. Megpróbál több és több kérdést feltenni. Egyértelmű jele a hazugságnak.

  1. Lemerevedés

Ledermedés, vonakodás a válaszadásra, hosszú szünet – ezek egyértelmű jelek a hazugságra, főleg, ha a kérdésed nagyon is egyszerű. Ő lesz az, aki „befalta a sütidet”.

  1. Egyszemélyes műsor

Ha valaki túljátssza a dolgot, akkor bizonyára bűnös. Az emberek érzései nagyon gyorsan megváltozhatnak, de ez a kitörés 6-10 másodpercnél nem tart tovább. Ha valaki színlel, akkor ez a tartam kitolódhat, annak érdekében, hogy meggyőzön téged.

  1. Ellenségeskedés

Az ellenséges hangvétel vagy a sértés a hazugság jele. Próbáld lenyugtatni a kedélyeket és tedd fel a kérdést újra.

  1. A kérdés megismétlése

Ha a másik többször is megismétli, amit kérdeztél, biztosan hazudik. Eléggé viccesen is hangzik, tehát nem lehet vele megtéveszteni.

  1. A válaszadás kerülése

Ha valaki sok irreleváns dolgot mond és akár a témát is meg akarja változtatni, akkor nagy valószínűséggel „el akarja hagyni a terepet”. Figyelj, hogy még mindig a témáról van e szó vagy már teljesen más vizekre eveztetek.

Hirdetés

You may also like