Home Egészség & életmód “Terhes voltam és utáltam a testemet!” – Egy anya története, aki 5 gyermek után lett topmodell!

“Terhes voltam és utáltam a testemet!” – Egy anya története, aki 5 gyermek után lett topmodell!

by Judith

A terhesség mindig súlynövekedéssel jár. Ez nem csak hogy természetes, de szükséges is, mind a baba, mind a mama egészsége szempontjából. Mindez teljesen rendben van, ha az extra kilók a gyermek születése után szépen lassan el is tűnnek.

Sajnos az esetek többségében ez nem történik meg és a nők gyakran panaszkodnak, hogy képtelen visszaszerezni szülés előtti formájukat. Azonban itt van Simone Gately Angliából, aki ezt teljesen máshogyan látja.

„Nincs mentség a terhesség utáni súlyfeleslegre.” mondja Simone. Ha megnézed a testét a 35 éves, ötgyermekes anyukának, semmi kétség, hogy hinni fogsz neki. Az, hogy Simone elérje álom alakját, nem volt valami egyszerű. Nehen küzdött meg a genetikájával, hormonjaival és káros szokásaival. Végül rendíthetetlen kitartásának köszönhetően leadott 115(!) kg súlyfelesleget.

Simone most egy híres blogger a közösségi oldalakon és egy követendő példa több millió anyának szerte a világon. Hihetetlen, hogy egy nő, aki 5 gyereknek adott életet, olyan teste legyen, amilyet bármely 18 éves megirigyelhetne. „Az első terhességem alatt folyamatosan ettem és annyi súlyfelesleget szedtem fel magamra, hogy a gyerekem születése napján háromszor annyit nyomtam, mint a kezdeti testsúlyom teherbe esés előtt.” emlékszik visszam Simone. Miután gyermeke megszületett, Simone próbálkozott leadni a felesleget, de hamarosan újra állapotos lett.

“Annyira megnőttem, hogy utáltam a terhességet és úgy éreztem, hogy elvesztettem a kontrollt magam felett. Amikor sikerült pár kilót leadnom, amit a terhesség alatt felszedtem, gyorsan vissza is jött.”

Ahogy Simone nem több, mint egy éves kihagyásokkal megszülte gyermekeit, a legtöbb, amit tenni tudott, hogy elviseli a testét úgy, ahogy van. Azonban az extra 38 kg, amit a harmadik terhessége alatt szedett fel elvezette a döntésig, hogy elkezdjen küzdeni a folyamat ellen. Simone aktívan elkezdett sportolni.

Még a terhessége alatt is folytatta az edzéseket.

És bár 5 gyermekét élete legnagyobb ajándékának tekinti, a 115 kg súlyfeleslegtől megszabadulni élete legkeményebb megpróbáltatása volt. A fitnessz model Simone arra ösztönzi 45 éves férjt és 5 gyerekét, hogy rendszeresen sportoljanak vele. Gyerekeit 2 éves koruk óta bevonja az edzéseibe. Instagram oldala több millió anyukának motiváló erő. Simone megjegyezte, hogy a féri motiváló ereje és támogatása egy fontos tényező abban, hogy a nő vágyjon elérni a tökéletes alakot.

Nos, mi a te véleményed erről az anyukáról? Mi lehet a titka? Jó genetikai adottságok, jó fitnesz oktatói képesség vagy a rendíthetetlen akaraterő? Meséld el nekünk a saját tapasztalataidat a terhességgel kapcsolatosan és hogy utána, hogyan jöttél újra formába!

Hirdetés

You may also like