Home Egészség & életmód Tégy zsírpapírt a szádra, majd próbáld ki ezt a sminkelési trükköt!

Tégy zsírpapírt a szádra, majd próbáld ki ezt a sminkelési trükköt!

by Krisztina

A zsírpapír és a sminkelés között eddig nem igazán lehetett összefüggést találni, de mindezt az alábbi videó megváltoztatja.

Ha szereted egyedivé varázsolni az arcod és nem szeretsz apró sminkelési bakikat elkövetni, akkor ezt a módszert egyenesen imádni fogod!

A zsírpapír ugyanis nem csak a konyhában lehet hasznos, hanem akár a tükör előtt állva is!

A női szépítkezési kísérletekről hatezer éves források is fennmaradtak. Egyiptomban a nők már négyezer évvel Krisztus előtt arra használták az ólommal, rézzel, égetett mandulával kombinált szenet, hogy kiemeljék a szemüket, az arcénport pedig arra, hogy eltüntessék az olajos csillogást a bőrükről. A szemek kiemelésének más oka is volt: úgy gondolták, hogy a szemfestés elűzi a gonosz szellemeket és javítja a látást. Ugyanakkor köztudott, hogy az ókori görög és római nők fehér ólmot is kevertek szépítkezőszereikbe, amely gyakran okozott súlyos szembetegségeket, látászavarokat.

A mai modern smink egészséges, természetes és tiszta, valamint hűen követi azt a mindenkori elvet, miszerint a kevesebb mindig több! Próbálj meg te is eszerint cselekedni és less el néhány praktikát az alábbi videóból!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .