Home Csináld magad Soha többé nem kell a kád és a zuhanyzó sikálásával bajlódnod, ha kipróbálod ezt a 2 összetevős csodaszert!

Soha többé nem kell a kád és a zuhanyzó sikálásával bajlódnod, ha kipróbálod ezt a 2 összetevős csodaszert!

by Krisztina

A kád és a zuhanyzó rendszeres használat alatt van, de minden nap mégsem takaríthatjuk, sikálhatjuk őket. Emiatt egy bizonyos idő után besárgulnak, rozsdássá válnak.

Ha a mi kádunk vagy zuhanyzónk is ilyen, nem kell megijednünk az órákig tartó takarítás gondolatától, 2 egyszerű összetevő segítségével ugyanis 15 perc alatt újjá varázsolhatjuk a fürdőkádat vagy a zuhanyzót.

Csupán borecetre, és finom sóra lesz szükségünk, ahhoz, hogy csillogjon-villogjon a kádunk.

Öntsünk száz milliliter borecetet egy tálba, és adjunk hozzá két evőkanál borecetet. Az adagot természetesen növelhetjük, vagy csökkenthetjük, de az arány a következő: 50 ml ecet, 1 evőkanál só.

Hevítsük fel kb. 40-50 fokra. Ezután mártsunk egy puha rongyot a keverékbe, majd dörzsöljük át vele a foltokat. Hagyjuk állni 15 percig, majd öblítsük le meleg vízzel. Ha szükséges, egy héten többször egymás után megismételhetjük az ecetes tisztítást.

Fontos, hogy soha ne használjunk durva anyagot, vagy szivacsot, hiszen az megsértheti a zománcot. Dörzsölhetjük erőteljesebben, de csak puha ronggyal.

Hirdetés

You may also like