Home Csináld magad Ő mindig tart bóraxot otthon. Az alábbi 6 ok téged is meggyőz majd!

Ő mindig tart bóraxot otthon. Az alábbi 6 ok téged is meggyőz majd!

by Brigitta

A legismertebb mosodai tisztítószer. Mindezek mellett megszabadít a kártevőktől, szagtalanít, tisztít. Annyi felhasználási módja van, hogy felsorolni sem tudjuk mind, de mutatunk, pár tippet mire használhatod ezt a természetes anyagot.

Hangyák ellen

Tavasszal sok háztartásba indul a hangya szezon. Ilyenkor nem kell mást tenni, mint egy pamutgolyót itassunk fel bóraxal kevert meleg vízzel amit enyhén megcukrozunk és tegyük arra a helyre ahol legtöbbször látjuk őket.

Egér

Az egerek nem szeretik a bóraxot, így nem kell mást tenned, mint a falak mellett finoman megszórod bóraxal és az egerek más családot keresnek J

Tiszta párnák

Tegyen a mosószer és a fehérítő mellé egy kis bóraxot és meglátja olyanok lesznek a párnái mint az ujjak.

Hegedű

Egy fogkefe segítségével tisztítsd át a hegedű ragasztási pontjait és a húrokat. Feltétlen próbáld ki mielőtt kidobnád a húrokat.

Tiszta baseball sapka

Problémás ruhadarab, mert mosógépbe félünk, hogy elveszíti a formáját, de kézi mosással nem lesz tökéletes a hatás. A megoldás a mosogatógép! Tedd a felső fiókba és tegyél mellé egy csésze boraxot. A sapkaforma tartó marad és tiszta.

Mosogatótabletta

Pénzt takarítasz meg ha magad készíted el a mosogatószert. Keverj össze bóraxot, szódabikarbónát, citromsavat, sót, ecetet majd tegyük jégkocka tartóba és hagyd megszáradni

Hirdetés

You may also like