Home Egészség & életmód Nők millióinak bevált ez a trükk: így lehet kétszer simább a lábad szőrtelenítés után!

Nők millióinak bevált ez a trükk: így lehet kétszer simább a lábad szőrtelenítés után!

by Krisztina

Ha szeretnéd akár kétszer hosszabb ideig is megőrizni a bőröd simaságát és szeretnéd ritkábban megismételni a szőrtelenítést, akkor ez lesz a te módszered!

A borotválás gyors megoldás, de bizony annak is megvan a hátránya. Ha kevés időn van elkészülni, nyugodtan alkalmazzuk a borotválást, de tartsuk be az alábbi teendőket, így nem lesz borostás, és érdes a lábunk.

Bőrradír

Mindenképp szakítsunk annyi időt, hogy borotválás előtt gyorsan végigradírozzuk a lábunk. Így megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől, és az apró szőrszálaktól is megszabadulhatunk, hiszen előbújnak.

Jó borotva!

Vásárláskor figyeljünk oda, hogy jó minőségű borotvát használjunk, hiszen nem mindegy. Ha száraz a bőröd, akkor olyat válassz, melyen hidratáló csík van. Minél több pengéje van, annál eredményesebben, és a bőrhöz közelebb tudod elvágni a szőrszálakat.

Lentről felfelé

A bokánál kezd, és haladj felfelé, a szőr növekedésével ellentétesen. Így sikerülhet a bőrhöz minél közelebb elvágni a szőrszálakat.

Hidratálni kell!

Amint megtörölköztél, de még legyen a bőr kissé nedves, rögtön kend be magad egy gyorsan felszívódó testápolóval. Ezt a mozdulatot soha ne spórold ki, hiszen nem csak kellemes érzés, hanem a megakadályozza, hogy a bőr hamar kiszáradjon.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .