Home Csináld magad Nem volt elég pénzük születésnapi ajándékot venni a 2 éves kislánynak. Az apuka olyan dolgot talált ki, ami a gyermek álmait váltotta valóra!

Nem volt elég pénzük születésnapi ajándékot venni a 2 éves kislánynak. Az apuka olyan dolgot talált ki, ami a gyermek álmait váltotta valóra!

by Krisztina

Minden gyerek életében egy fontos esemény a születésnap. Ha még nem is tudják felfogni azt, hogy ez a nap valóban miről is szól, de az ajándékok és a játékok sora a legcsodálatosabbá varázsolja számukra ezt a jeles napot.

Az alábbiakban egy család történetét mutatjuk be röviden, akik annyira szegények, hogy a mindennapi megélhetés is kérdéses olykor számukra.

Van egy gyönyörű, egészséges kislányuk, aki most töltötte be a 2. életévét. A szülők bárhogyan is szerettek volna, nem sikerült egyetlen forintot sem félre rakniuk, hogy bármit is vegyenek a kislánynak.

Az apuka azonban nem akarta azt, hogy semmit ne kapjon, aminek örülhetne, vagy amivel játszhatna, ezért támadt egy remek ötlete. Elment a sarki kisboltba, ahová nap mint nap jártak kenyeret venni és elkérte a boltos hölgytől az összes karton dobozt.

Majd hazament és munkának is látott. Amikor másnap a kislány meglátta milyen ajándék fogadta nagyon boldog volt, a szülők pedig sírásban törtek ki.

Nézd meg te is milyen ötlete támadt az apukának és egy megosztással értékeld figyelmességét, szeretetét és ügyességét!

 

Hirdetés

You may also like