Home Csináld magad Ne dobd ki a citrom héját, reszeld inkább a lefolyóba!

Ne dobd ki a citrom héját, reszeld inkább a lefolyóba!

by Krisztina

A citrom héja 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint maga a citrom leve.  A citrom (Citrus) egy csodás növény a rák gyógyítására, ugyanis Germánium tartalma rákellenes hatású. 10.000-szer erősebb és jótékonyabb a kemoterápiánál.

Fiatalító hatású és segíti az egészséget, mivel megszünteti a test mérgező  anyagait.

Létezik egy filléres, nagyon egyszerű módszer, ami az egyik leggyakoribb konyhai problémát képes orvosolni és mindezt akár hosszú hetekre is megoldja.

Arról már volt szó korábban, hogy hogyan tudod hatásosan és olcsón elmulasztani a dugulást. De mi a helyzet a lefolyók olykor kellemetlen szagával? Pofonegyszerű a megoldás!

Nincs más teendőd, mint hogy egy citrom héját reszeled bele, természetesen a reszelő legsűrűbb fokán, hogy szinte csak morzsalék maradjon belőle. Ezek az illóolajok elűzik a kellemetlen szagokat és vegyszerek nélkül biztosítanak friss illatot a helyiségben.

Hasonlóan járhatsz el a szemetesből áradó kellemetlen szagokkal szemben is, a szódabikarbóna ugyanis csodákra képes ezen a területen! Ha kíváncsi vagy rá hogyan, az alábbi linkre kattintva megtudhatod!

Hirdetés

You may also like