Home Érdekes! Nagyot tévedtek az orvosok: Bárdosi Sanyi őszintén mesélt felesége történetéről!

Nagyot tévedtek az orvosok: Bárdosi Sanyi őszintén mesélt felesége történetéről!

by Judith

Bárdosi Sándor feleségét, Ildikót teljesen lesokkolta a hír, amikor sokévi próbálkozás után az orvosok kijelentették, hogy nem lehet gyermeke. Ma már két csodás, egészséges gyermek édesanyja és Sanyival végre valóra vált az álmuk, teljes a család.

 

A kezdet viszont nem volt egyszerű…

Senkinek sem kívánom az érzést, amikor az ember arcába mondják, mint egy ítéletet, hogy meddő.

Több orvosnál is jártam, mindegyik ezt mondta, mert olyan mértékű inzulinrezisztenciám volt” – kezdte a Borsnak Ildikó, aki évekig próbálkozott férjével, de nem jött nekik össze a baba.

Az inzulinrezisztenciát nem csak hormonokkal és gyógyszerekkel lehet kezelni, hanem teljes életmódváltással is. Sporttal és diétával.

Azzal szembesültem, hogy az orvosok inkább gyógyszereket írtak volna föl nekem, mert a diéta számukra nem kifizetődő, meg borsos áron beavatkozást javasoltak.

Szörnyű, hogy egyikük sem mondta azt, hogy hölgyem, keressen fel egy dietetikust, mert az is segíthet. Persze mindenkinek más és más a problémája, nem tudom, az enyém mennyire volt súlyos, de biztosan az volt, ha meddőként kezeltek.”

 

Ildikó Bárdosi (@bardosiildi) által megosztott bejegyzés,

Miután Ildikó nem tudott tovább hinni az orvosokban, alternatív terápia felé vette az irányt.

A drasztikus diéta mellett tettem le a voksom, bíztam benne, mert bevallom, távol állt tőlünk a lombikprogram. És milyen jól tettem, hogy esélyt adtam magunknak! Emlékszem, de­cemberben kezdtem diétázni, csak húst, zöldséget és magokat ettem. Öt hónap alatt öt kilót fogytam, májusban pedig már pozitív volt a terhességi tesztem! A mai napig borsózik a hátam, ha arra a pillanatra gondolok, amikor ránéztem a tesztre, és azt mutatta, terhes vagyok. Nem akartam elhinni! Életem legszebb pillanata volt” – örvendezett Ildikó, aki ma már két gyermek boldog édesanyja.

Mi így szeretünk óraátállítás…🙄😴 #éljenakoraikelés😣neeeeeeem…

Ildikó Bárdosi (@bardosiildi) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

You may also like