Home Csináld magad Nagyon érdekes dolog történik, ha a telefonodat egy üveg víz mellé teszed!

Nagyon érdekes dolog történik, ha a telefonodat egy üveg víz mellé teszed!

by Judith

Alapesetben nem gondolnánk, hogy a telefon és a víz együtt jó barátságot tudnának kötni bármilyen formában is. Persze vannak olyan tokok, amelyek bizonyos mértékig vízállóak, de általában az elektronikus eszközöknek nem tesz jót, ha vízzel érintkeznek.

 

De mi van akkor, ha nehezen jelenik meg az a néhány pálcika, ami a térerőt jelzi? Éppen kempingezni mész, de valamiért szükséges megejtened egy telefonhívást, térerő azonban a mesében sincs? Tudtad, hogy a víz segítségedre lehet?!!

Annak érdekében, hogy a térerőd erősítsd, tegyél egy üveg vizet (nem félig üres palackot, hanem telit) a telefonod felső részének közelébe egy sima, egyenes felületen. Először is kapcsold be a repülőgép üzemmódot a telefonon, így minden jel blokkolva lesz.

Néhány másodperc múlva kapcsold ki a repülőgép üzemmódot. Ezzel a telefon úgymond “újra indul” és lehetővé válik számára, hogy megkeresse a legközelebbi szolgáltató tornyot és ezáltal könnyebb és tisztább lesz a hívás!
Nézd meg a lentebb lévő videót, amiben Jordan megmutatja, hogyan kell csinálni!

Jordan Random egy Rumble felhasználó, aki rájött erre a trükkre. A videó szerint ez a technika minden telefonnal működni fog, nem csak a videóban használtnál!

Szerencsére soha nem kell már aggódnod amiatt, hogy elveszted a kapcsolatot a külvilággal, éppen akkor, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá!

Mindenképpen oszd meg ezt a zseniális módszert a barátaiddal, hogy ők is megismerjék a módszert, amivel sosem kell, megszakadjon köztetek a kapcsolat!

Lesd meg a lentebbi videót!

Hirdetés

You may also like