Home Egészség & életmód Milyen ízű fagyit szeretsz a legjobban? Elárulja, milyen nőnek látnak téged a pasik!

Milyen ízű fagyit szeretsz a legjobban? Elárulja, milyen nőnek látnak téged a pasik!

by Krisztina

Képzeld el a következő helyzetet: álmaid férfijával randizol. Nyár van, meleg, és úgy döntötök, esztek egy hűs gombóc fagyit.

Az, hogy milyen ízt választasz, többet elárul rólad, mint hinnéd!
Romantikus, hűséges vagy, esetleg egy vad pasifaló?

Keresd meg a kedvenced az alábbiak közül és megtudod!

1. Csokoládé – érzéki és szexi nőt láthat benned a férfi. Olyasvalakit, aki a pillanatnak él, és akinek lételeme a szerelem és a szenvedély.

2. Vanília – klasszikus, a szó pozitív értelmében véve régimódi nőt láthat benned a férfi, olyat, aki igenis elvárja, hogy udvaroljanak neki, hogy meghódítsák.

3. Eper – játékos, könnyed, vidám nőnek láthat a férfi. Olyannak, akivel egy egész élet sem lehet elég arra, hogy elégnek érezze az együtt töltött időt.

4. Erdei gyümölcs – izgalmas, titokzatos nő lehetsz a férfi szerint. Bármennyit beszélget veled, folyton él benne a vágy, hogy felfedezzen téged.

5. Puncs – romantikus nőt láthat benned a férfi, aki számára a szerelem jelent mindent. Már sejtheti, hogy benned ragaszkodó párra lelhet.

6. Kókusz – egzotikus, észvesztően szexi nőnek láthat a férfi. Kisugárzásod szinte elvarázsolhatja, akárcsak egy trópusi virágé.

7. Citrom – olyan nőnek láthat téged a férfi, aki mestere a macska-egér játéknak. Hűvös és csábító lehetsz egyszerre, jól tudhatja, érted küzdeni kell.

8. Karamell – csupa szív, ragaszkodó, érzelmes szeretetbombát láthat benned a férfi. Választásodból sejtheti, számodra a lelki kötődés nagyon fontos.

9. Őszibarack – nőiességed felől semmi kétsége a férfinak. Finom, kecses, bájos nő lehetsz a férfi szemében – már beléd is szeretett.

10. Sztracsatella – a benned rejtőzködő rossz kislányt vélheti felfedezni a férfi. Bár a felszínen visszafogottságot sugárzol, belül tüzes és huncut lehetsz a pasi szerint.

Írta: Gabriz Vital

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .