Home Egészség & életmód Megkérdezték a férfit, továbbra is szeretni fogja e megégett feleségét. Válasza végig söpört a neten!

Megkérdezték a férfit, továbbra is szeretni fogja e megégett feleségét. Válasza végig söpört a neten!

by Judith

A 29 éves ausztráliai humanitárius, Turia Pitt nagyon szeret maratont futni. 2011-ben a fiatal hölgy eldöntötte, hogy lefut egy 100 km-es ultramaratont Kimberley-ben, Ausztráliában.

 

Sajnos a maraton közepén tűz ütött ki. Úgy gondolják, hogy a tüzet szándékosan gyújtotték, de a rendőrség nem talált tettest. A talajszinten lévő tűz arra késztette Turia-t, hogy menedéket keressen magának több, mint 4 óra hosszára, amíg rá nem találtak, de nem tudta teljesen elkerülni a szörnyű lángokat.

„Egyre melegebb és melegebb lett, annyira, hogy már képtelen voltam elviselni, ezért felugrottam és megpróbáltam rohanni, ekkor égtem meg” – emlékezett vissza Turia.

Turia sérülés nagyon komoly volt. A fiatal nő harmadfokú égési sérülést szenvedett a teste 65%-án, elvesztette az orrát, a fülcimpája egy részét, 4 ujját és hüvelykujját. Több, mint 2 évig a kórházban kellett maradni, ahol az orvosok folyamatos megfigyelés alatt tartották és egy különös kötést kellett viselnie ez idő alatt, ami segítette az arcának gyógyulását.

„Azt hiszem egy részem úgy volt vele, hogy hétfőn majd újra munkába kell állnom, viszont a másik részem tudta, hogy az életem mér soha nem lesz ugyanaz, ami eddig volt”- mondta.

A tragikus esemény ellenére Turia eldöntötte, hogy az élet boldogabb dolgaira fog koncentrálni, humanitárius munkát fog végezni és életét a jótékonykodásnak szenteli az Interplast-nál,egy szervezetnél, amely harmadrangú országokban segíti a égési sérülteket.

A futást pedig folytatja.

Ami pedig a férjét, Michaelt illeti, soha nem hagyta el. Valaki megkérdezte tőle, hogy gondolt e valaha arra, hogy elhagyja Turia-t és valaki mással folytatja az életét, ami után egy gyors, csodálatos, szívet melengető válasszal reagált.

„A lelkét és a személyét vettem feleségül, és ő az egyetlen nő, aki teljessé teszi az életemet.”

Kérlek oszd meg barátaiddal és családoddal.

Hirdetés

You may also like