Home Csináld magad Még tavaly találtam rá erre a trükkre: egész nyáron elkerülték az otthonom és az udvarom a szúnyogok!

Még tavaly találtam rá erre a trükkre: egész nyáron elkerülték az otthonom és az udvarom a szúnyogok!

by Brigitta

A szúnyogok ellen az egyik legnagyszerűbb eszköz ott lapult a gyógyszeres dobozunkban, vagy a konyha fiókban egészen eddig. Nézd meg mit tud!

Nullás vércsoportom van – és állítólag ezt nagyon szeretik a szúnyogok. Vagy ezért, vagy sem, tény, hogy esténként alig mertem kimozdulni a lakásból, vagy ha mégis kimerészkedtem, rengetek bolti vegyszeres spray-vel vagy krémmel védekeztem. (Ki tudja, mennyi káros anyag szívódott fel a bőrömön keresztül a szervezetembe.) Aztán kipróbáltam ezt a krémet.

Lehet, hogy neked is van otthon már abból a kenőcsből, ami megvéd a csípéseiktől.

Wick VapoRub-ot gyakran használjuk megfázással, hörghuruttal járó meghűléses panaszok kezelésére, vagy a fejfájás enyhítésére, de azt még talán kevesen tudták, hogy rovarriasztóként is működik.

Használata egyszerű: dörzsölj kis mennyiséget belőle a bőrödbe, eukaliptusz olaj-, kámfor- és menta tartalma távol tartja a szúnyogokat és kullancsokat.

A nyári esték nemcsak a nyaralást vagy a szabadtéri kellemes beszélgetéseket hozzák magukkal, hanem a kullancsokat és a szúnyogokat is. Akit pedig szeretnek… annak megkeserítik az életét. De most…

 

Hirdetés

You may also like