Home Egészség & életmód Julia Roberts üzenete minden nőnek szól a világon: “Ideje levennünk az álarcainkat!”

Julia Roberts üzenete minden nőnek szól a világon: “Ideje levennünk az álarcainkat!”

by Krisztina

Julia Roberts egy világhírű színésznő, akit már számos filmből megismerhettünk és megkedvelhettünk. Emellett egy nagyon bájos és tüneményes nő, akinek a mosolyából csupa pozitívum sugárzik.

Talán éppen ezért is tekinti sok nő mintaképének kifogástalan alakja mellett. Minden nő számára szeretne Julia valami fontos üzenetet átadni, aminek világszerte el kell jutnia mindenkihez!

“A tökéletesség sok nemzet betegsége. Eltakarjuk az arcunkat egy tonna sminkkel, botoxot használunk és éhezünk azért, hogy megfelelő alakunk legyen. Azt próbáljuk kijavítani ami egyáltalán nem fontos, és azok a dolgok amelyek igazán fontosak mindig feledésbe merülnek.

 

Tudjátok miről van szó?

A lelkünkről, amivel foglalkoznunk kellene minden nap, eljött az ideje, hogy ezt cselekedjük. Mondjátok meg őszintén, hogyan várhatjuk el valakitől, hogy szeressen minket, ha mi nem szeretjük magunkat?

Maszkok mögé bújva biztosan azt tudjuk mondani, hogy szeretjük magunkat? Nem. Azt szeretném, ha megjegyeznétek egy fontos dolgot: egyáltalán nem számít, hogy milyen a külsőd, ha belül üres vagy.

 

Ma szeretném elmondani mindenkinek, hogy elég volt a sminkekből, mert belefáradtam, hogy az arcom idegen legyen számomra. Eljött az ideje, hogy ledobjam a maszkokat. Tudatában vagyok annak, hogy vannak ráncaim, de látni és érezni akarom őket. Ez vagyok én valójában, az igazi én és azt szeretném, hogy elfogadjatok olyannak amilyen vagyok.

 

Értitek már a mű dolgok irányítják a világot és az illúziók fogságban tartanak bennünket, mert mindig azzal foglalkozunk, hogy hogyan kellene kinézzünk ahelyett, hogy harmóniában élnénk a saját természetünkkel, mi kötelező módon követjük a divatot ami egyáltalán nem fontos.

 

De tudjátok mit? Én már belefáradtam és megálljt parancsolok magamnak! Azt javaslom mindenkinek, hogy emlékezzetek rá milyenek is vagytok valójában! Soha senki nem fog megfelelni az elvárásoknak száz százalékosan, a külső kinézet az utolsó dolog kellene legyen, amit észreveszünk másokon. Minden ami igazán számít az csak a lelkünk, jegyezzétek meg jól ezt a dolgot!”

Hirdetés

You may also like