Home Csináld magad Itt a rossz idő, téliesítsd az ablakaid! Mutatunk egy szuper trükköt műanyag ablakokhoz, amit szinte senki nem ismer!

Itt a rossz idő, téliesítsd az ablakaid! Mutatunk egy szuper trükköt műanyag ablakokhoz, amit szinte senki nem ismer!

by Krisztina

Az alábbi trükk segítségünkre lehet abban, hogy jól zárjanak az ablakaink. A lakásban az általános hőmérséklet jó, ha nem zuhan 18 C-fok alá, főleg, ha kisgyerekünk van.

Gondoskodjunk róla, hogy mindig igényeinknek, és egészségünknek megfelelő legyen a hőmérséklet. A legtöbb esetben azért huzatos a lakásunk, mert az ajtók, és az ablakok nem megfelelően illeszkednek a tokba.

Ilyenkor jó, ha kéznél van egy megfelelő csavarhúzó, hiszen mi magunk is könnyen meg tudjuk oldani a problémát, nem kell várnunk a szakemberre. Ha ezzel sem oldottuk meg a huzatot, akkor valószínű, a szigeteléssel lehet gond.

Távolítsuk el a régi gumi szigetelést, egy alkoholos ronggyal töröljük le a régi helyét, majd óvatosan helyezzünk fel egy új szigetelést. Ezek a gumi szalagok egy idő után bizony elkopnak, és elhasználódnak, ezért kell újra cserélnünk.

Vigyázzunk, hogy a ragasztószalag tökéletesen illeszkedjen a keretre, különben minden nyitáskor és csukáskor el fog mozdulni, a vége pedig az lesz, hogy leesik. Esetleg kérjünk meg valakit, hogy segítsen a pontos illesztésben.

Látni fogjuk, hogy az új szigetelés felhelyezése után mennyivel jobban fognak zárni az ablakaink. Nézzük meg a videót, cseréljük a szigetelő csíkot, és élvezzük a huzatmentes lakásunkat.

Hirdetés

You may also like