Home Csináld magad Imádni fogod ezután a fürdőszobát takarítani, ha megismered ezt a módszert!

Imádni fogod ezután a fürdőszobát takarítani, ha megismered ezt a módszert!

by Zsani

A fürdőszoba tisztává varázsolása kritikus pont lehet, azonban ha ismerünk néhány takarítási technikát, akkor pillanatok alatt csillogni-villogni a fog a kád és társai.

A csempék közötti fuga megtisztítása:

A fugára gyakran lerakódnak a szennyeződések, sőt még a penész is megjelenhet. Márts bele egy fogkefét ecetbe, majd töröld át vele a csempék közti részt. Hagyd így egy kicsit állni, majd ecetes vízzel töröld át, és meglátod, a szennyeződések és a penész is eltűnik.

A fürdőkád kitakarítása:

A legkönnyebb módszer a kád megtisztítására, ha fele-fele arányban összekeversz langyos vizet és ecetet, majd pedig ezt szivacs segítségével felviszed a fürdőkád felületére. Ha ezzel megvagy, mosd ki tiszta vízzel, és ragyogni fog!

Tiszta mosdókagyló:

A mosdókagyló gyakran lesz a szappanlerakódás áldozata, amelytől nem egyszerű feladat megszabadulni, de erre is vagy egy módszerünk. Keverj össze 1 pohár vizet, fél pohár ecettel és 1 evőkanálnyi sóval. Ezzel a keverékkel könnyen megszabadulhatsz a lerakódásoktól, csak annyit kell tenned, hogy egy szivacs segítségével áttörlöd a mosdókagylót, sőt, még a csaptelepeket is ragyogóvá varázsolhatod ezzel a módszerrel.

Hirdetés

You may also like