Home Egészség & életmódEgészség Így tüntethető el órákon belül a herpesz! Filléres csodaszer, ami neked is van otthon mindig!

Így tüntethető el órákon belül a herpesz! Filléres csodaszer, ami neked is van otthon mindig!

by Krisztina

Herpesz ellen nem elég csak helyileg küzdeni, gyökeresen ki kell irtanunk a vírust a szervezetünkből. A herpeszt nagyon könnyű elkapni, már akkor is megtámadhat, ha egy fertőzött személy után iszunk egy pohárból.

Ha bejutott a szervezetünkbe, nem feltétlenül támad egyből, lehetséges, hogy csak egy hosszan tartó stresszes időszak, vagy immunrendszer gyengeség esetén jön elő. A vírustól nagyon nehéz megszabadulni, viszont most mégis egy olyan módszert mutatunk, mely segítségével kiirthatjuk a szervezetünkből.

A fokhagyma segítségével erősíthetjük az immunrendszerünk, és mivel hatékony vírusölő, a herpesztől is megszabadulhatunk.

Így használjuk a fokhagymát herpesz ellen:

Tisztítsunk meg egy gerezd fokhagymát, zúzzuk szét, majd tegyük a problémás területre. Hagyjuk rajta állni tíz percen keresztül, majd mossuk le meleg vízzel. Naponta kétszer megismételhetjük ezt az eljárást, míg a probléma el nem múlik.

A hatás fokozása érdekében jó, ha a kezelés ideje alatt minél több fokhagymát fogyasztunk, így belülről is megtisztítjuk a szervezetünk.

A vírustól csak úgy tudunk megszabadulni, ha elég erős lesz a szervezetünk ahhoz, hogy ellenálljon az újabb támadásnak. A fokhagyma pont megfelelő herpesz ellen, hiszen erős vírus-, és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik, és az immunrendszert is erősíti.

Próbáljuk ki ezt a módszert, és többé nem kell küzdenünk az állandóan visszatérő herpesszel.

Hirdetés

You may also like