Home Egészség & életmód Így szabadulhatsz meg a hátadon és a hónaljad alatt rekedt zsírtól!

Így szabadulhatsz meg a hátadon és a hónaljad alatt rekedt zsírtól!

by Brigitta

A háton lévő zsír idegesítő és nem túl esztétikus. Szeretnéd visszanyerni az önbizalmadat?  Szerencsére van néhány gyakorlat, ami segít ebben.

KAREMELÉS

Feszítsük meg izmainkat a karok és a tenyerek kinyújtásával. Tartsuk karjainkat párhuzamosan magunk előtt, emeljük őket a fejünk fölé, majd helyezzük őket vissza kezdő pozícióba. A karok és a has izmait mindvégig feszítsük meg. 3×10 ismétlést végezzünk el belőle!

KÖRKÖRÖS EVEZÉS

Ez egy nagyon hatékony gyakorlat a háton lévő zsírpárnák eltüntetésére. Kiindulási helyzetben a lábakat vállszélességben helyezzük el, testünket pedig 90 fokban hajlítsuk be. Ez egy izolációs gyakorlat, melynek során egyszerre csak egy kézzel dolgozunk. Kell, hogy súlyzót vagy valamilyen kisebb súlyt tartsunk a kezünkben és lassan végezzünk karkörzést a másik kar felé, majd hajtsuk be karunkat a mellkas felé és vegyük fel újra a kezdő pozíciót. 10-szer ismételjük meg, majd tartsunk 10 másodperc szünetet.

KÖNYÖKÖK TALÁLKOZÁSA

Tárjuk ki karjainkat oldalra, tenyérrel felfelé, ne emeljük őket vállmagasság fölé. 90 fokos szögben hajlítsuk be karjainkat, majd lendítsük őket előre. Közben a könyököket tartsuk közel egymáshoz, az alkarok érjenek is egymáshoz. 3×10 ismétlést végezzünk!

SZÁRNYPRÓBÁLGATÁS

Álljunk vállszélességű terpeszben és enyhén hajlítsuk be térdeinket, hogy stabilabbak legyünk. Hajoljunk előre 90 fokos szögben, fejjel lefelé. Mindkét kezünkben tartsunk súlyzót, miközben a tenyereket egymás felé fordítjuk. A könyök magasságában enyhén hajlítsuk be őket. Emeljük karjainkat oldalra, valamivel a vállmagasságnál lejjebb. 2×8-10 ismétlést végezzünk belőle!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .