Home Csináld magad Így lehet ismét puha, újszerű a régi kopott törölköző!

Így lehet ismét puha, újszerű a régi kopott törölköző!

by Krisztina

Nekem is sokáig gondot okozott az, hogy a törülközőim többsége elvesztette eredeti állapotát, bármilyen öblítőt vagy trükköt próbáltam ki, nem volt olyan már az illata, a tapintásáról pedig ne is beszéljünk.

A boltban még pihe puha volt az összes, még az első pár mosás után is, de eltelt pár hónap és egyszerűen rám sem ismertem, nem is nyújtotta azt az élményt mint előtte.

Ezért elkezdtem keresgélni, tapasztalatokat gyűjteni, és bár kicsit sok időmbe telt, de megtaláltam a tökéletes megoldást, az összes törülközöm végre ismét olyan, mint új korában, és ez nagyon jó érzés.

A művelethez nincsen semmi másra szükséged, mint egy bögre 10 százalékos ecetre, fél bögre szódabikarbónára és persze a törülközőkre.

A törülközőket válogasd szét színek szerint, majd helyezd a mosógépbe. Mehet a dobba az ecet és indulhat mosás, 60 vagy 80 fokon. Az eceten kívül se mosószert, se öblítőt ne adj a mosáshoz. Ha véget ért a program, akkor öntsd a szódabikarbónát a nedves törülközőkre a dobba, majd indulhat még egyszer a magas hőfokú mosás.

Ha véget ért, vedd ki, teregesd ki, várd izgatottan a száradást, ezután pedig élvezd a puha,finom tapintású törülköző érintését.

Hirdetés

You may also like