Home Egészség & életmód Így faraghatod le az összes zsírt a lábaidról 1 hét alatt!

Így faraghatod le az összes zsírt a lábaidról 1 hét alatt!

by Krisztina

Minden nő karcsú, és vékony lábakról álmodik. Ha meg szeretnénk szabadulni a fölösleges zsírrétegtől, gyorsan tennünk kell valamit, hiszen mindjárt itt a miniszoknya, és rövidnadrág-szezon.

Mutatjuk az SOS-megoldást, mely segítségével már egy hét alatt karcsú lábunk lehet. Válassz kedvedre a felsoroltak közül!

Néhány fontos szabályt be kell tartani, ha az a célunk, hogy karcsú lábaink legyenek!

1.Sétálás

-nagyon fontos, főleg, ha ülőmunkát végzünk, hogy a nap végeztével legalább egy fél órát sétáljunk, mozgassuk meg a lábainkat. Felejtsük el a tömegközlekedést, hagyjuk otthon az autót, és sétáljunk a munkahelyünktől az otthonunkig. Télen ideális lehet a sízés, és a sífutás is.

2. Futás

-nem csak a külső combokról, de a térdről is égeti a zsírt. Nagyon hasznos, hiszen számos pozitív tulajdonsága mellett még fogyasztó hatása is van. Ha nincs lehetőségünk a szabadban futni, az is megfelelő lehet, ha a konditeremben a futópadot választjuk.

3.Kerékpározás

-segít megszabadulni a külső combon, és a térden lerakódó zsírtól, de az egész izomrendszert, és a csípőt is erősíti. Esténként érdemes egy pár kört biciklizni, de a hétvégi hosszabb kirándulások is nagyon egészségesek lehetnek.

4.Görkorcsolya

-ez a divatos sporttág erősíti az izmokat, és segít megszabadulni a fölösleges zsírrtegtől a test egész területén

5. Úszás

-feloldja a stresszt, feszesíti a bőrt, erősíti az izmokat, megszabadít a fölösleges kilóktól. A víztorna nagyon jó hatással lehet azok számára, akik rövid idő leforgása alatt szeretnének karcsú lábakat, derekat, lapos hasat.

Hirdetés

You may also like