Home Egészség & életmód Hihetetlen kávés kence, ami az összes narancsbőrrel felszámol!

Hihetetlen kávés kence, ami az összes narancsbőrrel felszámol!

by Brigitta

Általában a nőknél kialakuló bőrelváltozást nevezzük narancsbőrnek.

Sokan úgy gondolják, hogy csak a túlsúlyos hölgyeknél jelentkezik ez a tünet, azonban ugyanúgy a vékony és a súlyfelesleggel rendelkező nők is tapasztalhatnak ilyet.

Amikor narancsbőr keletkezik a testünkön, olyankor a bőr alatti kötőszövetek meglazulnak, a zsírsejtek és a sejtközi állományban található zselés, kocsonya állagú anyag nagymértékű és gyors megnövekedése történik. Legtöbbször a hason, a csípőn, a combon és a fenéken fordul elő. A narancsbőr folyamatosan alakul ki, ahogy a zsírsejtek egyre nagyobb csomókba rendeződnek és bőrszövet rostjai közé beépülnek. Eleinte szemmel nem látható, azonban később már állva és fekve is észrevehető, ilyenkor a bőrünk a narancs héjához hasonlítható. Kialakulása a helytelen táplálkozásnak, a kevés folyadékbevitelnek, hormonzavarnak, vese- és máj betegségnek, elsavasodásnak és még nagyon sok mindennek köszönhető.

Kávézaccból több fajta keveréket is készíthetünk, így hatásosabban kezelhetjük a narancsbőrt.

Hozzávalók:

  • ½ csésze kávézacc
  • Méz
  • Extra szűz oliva olaj
  • Fólia

Elkészítéséhez finomra őrölt kávézaccra, pár kanál mézre és olívaolajra van szükség. Ezt a 3 összetevőt elkeverjük, majd a problémás terültre kenjük és masszírozzuk pár percig. Fedjük be fóliába a testrészünket 30 percig. Ezután ne folyó vízzel mossuk le, csak nedves anyaggal töröljük át.

A kávézacc önmagában is hatékony lehet. Ezt a módszert is javasolják elég sokan, mert rendkívül hatásos. A dolog lényege az, hogy jó sok zaccot kenjük a problémás területre, jó erősen masszírozzuk bele és a hatás pár napon belül látható lesz.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .