Home Ezotéria Hány évesen leszel a legboldogabb? – Segít neked a számmisztika

Hány évesen leszel a legboldogabb? – Segít neked a számmisztika

by Krisztina

Mindenkinek más a boldogság, mindenki törekszik rá, és mindenki másképp is éri el.

Vajon mostanában vagy évek múlva leszel igazán boldog és sikeres az életedben? Válaszd ki a számod, és kiderül.

Hogy kinek mikor érkezik el az életébe a tökéletes boldogság, az is személyenként változhat.

A számmisztika segítségével kiderítheted, hogy a te életedben mikor jön el ez a pillanat.
Nem kell mást tenned, mint kiszámolnod az életszámodat.

Add össze a születési dátumod számait, majd az eredmény jegyeit ismét.
Addig folytasd ezt, amíg nem kapsz 11, 22, 33 részeredményt, vagy egyjegyű számot.
A 11, a 22 és a 33 mesterszámok, azokat nem kell tovább egyszerűsíteni.

Itt egy példa: 1987. 12. 10. születésnappal: 1+9+8+7+1+2+1+0=29, akkor 2+9=11-es az életszámod.

1
Életed legboldogabb szakasza a negyedik iksz betöltése után érkezhet el, ekkorra ugyanis már lehet annyi tapasztalatod mind a szerelem, mind a pénz, mind a karrier terén, hogy meglásd az utadat, és minden helyzetből a legjobbat hozd majd ki.
2
Életed legboldogabb szakasza a 30. születésnapod után érkezhet el, amikor is fordulópont érkezhet el abban, ahogy magadat szemléled. Mindaddig sokkal kritikusabb lehetsz magaddal szemben, ettől kezdve azonban harmóniába kerülhetsz magaddal.
3
Életed legboldogabb szakasza nem sokkal a 40. születésnapod előtt veheti kezdetét, amikor is kibontakozhat benned a kreativitásod. Akár valamilyen alkotó tevékenységbe is foghatsz, amivel mások elismerését vívhatod ki.
4
Életed legboldogabb szakasza álmaid állását tartogatja neked. Ekkor érezheted azt, hogy ki tudsz teljesedni abban, amit csinálsz. Ez az időszak a harmincas éveidre tehető, de akár 45 éves korodig is eltarthat. Pályafutásod ekkor virágozhat majd.
5
Életed legboldogabb szakasza számodra két időszakra is kerülhetne, ugyanis egyfelől harmincas éveid, másfelől ötvenes éveid lehetnek a legboldogabbak. Harmincas éveidet a családalapítás ragyoghatja be, ötvenes éveidet a gondtalanság.

6
Életed legboldogabb szakaszát nehéz behatárolni, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy többször is azt érezheted, az adott pillanatban találtad meg a teljes harmóniát. A számmisztika szerint ez esetben minden 8-asra végződő esztendő szerencsés.
7
Életed legboldogabb szakasza a negyvenes éveid eleje lehet, ekkor kiegyensúlyozottság uralkodik az életedben. Harmóniába kerülhetsz önmagaddal és a környezeteddel, megtalálhatod az én és a mi közötti egyensúly tökéletes arányát.
8
Életed legboldogabb szakasza a 30-as éveidre várható, mégpedig azért, mert ekkorra megteremtheted magadnak azt az anyagi jólétet, ami mellett figyelmed jó része szeretteidre, magánéletedre, családodra irányulhat majd.
9
Életed legboldogabb szakasza az ötvenes éveidre tehető, mivel ekkor visszatekintve elégedett lehetsz majd mindazzal, amit elértél karriered és magánéleted terén egyaránt. Az életedet sikerek kísérhetik végig, és ez ekkorra igazi büszkeséggel tölthet el.
11
Életed legboldogabb szakasza a harmincas éveid második felére tehető, amikor is önbizalmad végre elérheti az egészséges szintet. Nemcsak szép család, de jó munkahely is lehet majd mögötted, és magaddal is békében élhetsz.
22
Életed legboldogabb szakasza huszonéves korod végével köszönthet be életedbe, és hosszan el is tarthat. Ekkor már biztos lehetsz majd abban, hogy mi is a te utad, és nem lesznek kétségeid azt illetően, merre haladj életeddel előre.
33
Életed legboldogabb szakasza a harmincas éveid elejére tehető. Ekkorra eljuthatsz az önmegvalósításnak arra a szintjére, amely boldoggá tehet és elégedetté. Úgy érezheted, kerek körülötted minden, és bizalommal tekinthetsz majd a jövő felé.

Írta: Gabriz Vital

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .