Home Csináld magad Ha tudtam volna, hogy ezt lehet csinálni egy wc papír gurigából, már rég elkezdtem volna gyűjteni!

Ha tudtam volna, hogy ezt lehet csinálni egy wc papír gurigából, már rég elkezdtem volna gyűjteni!

by Judith

Ha időszakos „csináld magad” típus vagy, akkor tudnod kell, hogy a wc-papír tekercs az egyik legjobb újrahasznosítható alapanyag! Nem is hinnéd, hogy ezek a bizgentyűk mennyire sokoldalúan felhasználhatók kezdve a telefon tartóktól a díszeken át a hajcsavaróig. Ki gondolta vona?

Íme a számunkra abszolút kedvenc 13 felhasználási mód, amivel pénzt spórolhatunk.

 1. Rendezd az összegabalyodott kábeleket

A wc-papír gurigák tökéletes helyül szolgálnak az összekuszálódott kébeleknek. Egyszerűen válogasd szét, tekerd fel, cimkézd a gurigákat és helyezz el minden egyes kábelt a sajátjába, majd tedd egy nagy dobozba őket. Ezentúl nem kell majd sokáig keresned semmilyen kábelt.

 1. Tegyél ki ünnepi „csináld magad” koszorút

Mutasd meg a kreativitásodat ezzel az egyedülálló karácsonyi alkotással. Az ünnepi készülődés sosem volt még ilyen olcsón elegáns!

 1. Rendszerezd a csomaglópapírt

Egy egyszerű darabka megállíthatja a csomagolópapírt a legördüléstől. Ügyes!

 1. Gyújtós

Figyelj csak tábortűz rajongó! Ne költsd a kemény munkával megkeresett pénzedet drága gyújtósra, amikor megcsinálhatod a sajátod 100% újrahasznosítható anyagból!

 1. Készítsd el a saját szülinapi dekorációdat

Szuper módja annak, hogy feldobd a szülinapi fotóidat, hogy kiteszel ilyen kedves kis korona asztaldíszeket. Egyedi „ültetőkártya” trükk, ha a vendégeid neveit a korona talpára teszed. Cuki!

 1. Vess magokat bele

Nem is lehetne ennél környezetbarátabb a vetés, mint úrjahasznosított wc-papír gurigákkal.

 1. Öltöztesd fel a fádat

Ne elégedj meg a személytelen, szupermarketes díszekkel, amikor el is készítheted ezeket a különleges díszeket, újragondolt gurigákból. Király!

 1. Adj otthont a telefonodnak

Ha te is olyan vagy, aki mindig rossz helyre teszi a telefonját, akkor ez a trükk neked szól! Pár vágás, egy kis érzék a jó színválasztáshoz és már meg is van a saját telefontartód. Csecse, ugye?

 1. Etesd a madarakat

Kend be a wc gurigákat mogyoróvajjal, mártsd bele madáreledelbe és akaszd fel egy ágra. Hamarosan rászállnak az érdeklődők!

 1. Jó móka a gyerekeknek

A guriga fele és némi dekoratív ragasztószalag segítségével igazán csajos karkötőket készíthetsz. A gyerekek imádni fogják!

 1. Parkold le a játékautókat a garázsukba

Mert minden játékautó rajongó garázst érdemel a szuper négykerekűinek!

 1. Dobd el az unalmas hajcsavaróidat

Hogy mi a titka a szexi, tengerparti hullámoknak? Wc-papír gurigák, hát persze.

 1. Dobd fel a faladat

Bármelyik falat kicsinosíthatod ezzel a dekoratív „csináld magad” tükörrel. Nem fogsz még egy ilyet találni a boltokban.

Ki gondolta volna, hogy ilyen sokrétűen fel lehet használni a wc-papír gurigákat? Most, hogy tudod hogyan haszosítsd újra őket, szívesen nézzük meg, mire jutottál! Megcsináltad valamelyiket? Van egyéb ötelted, amit szeretnél a listához adni?

 

 

Hirdetés

You may also like