Home Egészség & életmód Ha elolvasod ezt, soha többé nem viszed magaddal a telefont a mellékhelyiségbe!

Ha elolvasod ezt, soha többé nem viszed magaddal a telefont a mellékhelyiségbe!

by Brigitta

Miután elolvasod ezt a cikket, soha többet nem használod a mosdóban a telefonod.

Sajnos népbetegség, hogy mindenki a telefonjával megy wc-re. Sajnos a telefon mágnesként szippantja magához a baktériumokat. Könnyedén szalmonella vagy kalici vírust is összeszedhetünk.

Dr. Lisa Ackerley higiéniai szakértő kijelentette, miután az ember kitörli a fenekét a telefonjához nyúl, hogy felvegye vagy zsebre tegye. A telefon az elsőszámú bacilus-mágnes.

Persze, most sokan felhördülnek, hogy “én mindig megmosom a kezem”, “nem vagyunk igénytelenek”, ami minden bizonnyal így is van, de az is biztos, hogy magát a telefonkészüléket nem takarítjuk meg minden alkalommal!

Amíg mi magunkat annak rendje és módja szerint megtisztítjuk, addig a mobil változatosabbnál változatosabb bacilusokat szed magára, szépen újra bepiszkolva, vagy akár megfertőzve minket.

A legjobb persze az lenne, ha nem vinnénk magunkkal a mobilt oda, ahova a király is gyalog jár, váljunk meg a készüléktől legalább 5-10 percre.

Ha ez nem megy, akkor viszont léteznek antibakteriális fertőtlenítő kendők, azokkal megtörölve a telefont, tabletet máris csökken a fertőzés esélye. Ha netán vízálló a szerkezet, esetleg a csap alatt is elöblíthetjük.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .