Home Egészség & életmód Fújj rá a hüvelykujjadra és meglepő hatást tapasztalsz a testeden!

Fújj rá a hüvelykujjadra és meglepő hatást tapasztalsz a testeden!

by Zsani

A test egy olyan komplex rendszer, amelynek saját szabályai vannak, amit a tudósok néha nem tudnak teljesen megérteni. Nevezetesen, a fájó ízületek kiválthatják más betegségek gyógyulását, és fordítva.

 

Csak bizonyos technikák végrehajtásával, bizonyos foltok stimulálásával, néhány hasznos trükköt alkalmazva sikeresen kezelheti a legzavaróbb feltételeket, mint például a fájdalmat és a stresszt.

Tiszta orr:

Ha nagyon ideges, azt tapasztalhatja, hogy az orra eldugult. Van azonban egy olyan technika, amely enyhítheti ezt. Csak nyomja a nyelvét a szája tetejére, majd nyomja meg a mutatóujjaival a szemöldökével szemben. A vomernek a nyomása előre és hátra mozog. Ez segít a nyálka lazításában. Most 20 másodpercenként vegyen egy mély lélegzetet, hogy megszabaduljon a váladéktól.

Megnyugtatja a kaparó torkot:

Kipróbálhat egy csésze forró teát, vagy gőzölgő sóoldatot, de a fájdalomcsillapítás csak átmenetileg lesz. Tehát hogyan tudjuk kiküszöbölni a bosszantó csiklandót a torkunkban? Nagyon hasonlít a tartós viszketésre, hogy nem múlik el. Dr. Scott Schaffer, a fül-, orr- és torokgyógyászati ​​központ elnöke egy interjúban a férfiak egészségéért kiadta a leghatékonyabb módszert a kaparó torok ellen. Nevezetesen, a fül megkarcolása a legjobb megoldás. Dr. Schaffer elmagyarázza: ” Amikor a fülben lévő idegeket stimulálják, a torokban a reflex képződik, ami izomgörcsöt okozhat. Ez a görcs enyhíti a csiklandozást. “Megoszthatja ezt a trükköt szeretteivel, és sikeresen enyhítheti ezt az egészségi állapotot.

Érzékeny fogak ellen:

Ez egy tökéletes trükk az érzékeny fogak számára. Amint érzed a fájdalmat, helyezzen egy jégcsomagot a keze hátuljára. Ezután dörzsölje előre és hátra a mutatóujja és a hüvelykujj közötti területet. A kéz ezen része tele van idegpályákkal, amelyek fájdalmas jeleket adnak az arcról és a kezekről az agyba. A jégcsomag hidegségének köszönhetően ezek a jelek blokkolva lesznek.

Stressz ellen:

Ez igazi egyszerű trükk, amely segít a stressz kezelésében. Csak öntsön jéghideg vizet az arcára, és miközben csinálja, tartsa vissza a lélegzetét. Ez a jég erő fogja vezetni az agyat, hogy kiváltsa az ” emlős búvár reflexet “. A szervezet jobban használhatja az oxigént, így megnyugtatja. A WebMD szerint a hideg víz és a stresszcsillapítás összefüggése bizonyult már a múltban is.

Tűszúrás félelem nélkül:

Kedje azzal, hogy gondoljon valami másra, a gondolatait terelje el. Így nem is fog gondolni a fájdalomra.

Idegesség elűzése:

Ha azonnal meg kell nyugodnis, akkor próbálja meg a következő trükköt: fújja hüvelykujját az idegek nyugtatásához. Hisz vagy sem; Ez hatékony, és majdnem azonnal meg fog nyugodni. Ez szabályozza a légzését és a vagus idegeket, ezáltal lassítja a pulzusszámát.

Égési hegek megakadályozása:

Legtöbben ilyenkor rögtön a jégtömlőért nyúl. Legközelebb nyomja az ujjait az égett bőrfelületre. Ez elhalasztja a normál testhőmérséklet helyreállításának folyamatát ezen a területen, és ennek köszönhetően később nem kell a csúnya hólyagokkal foglalkozni. A bőr természetesen meggyógyul, anélkül, hogy égési hegeket hagyna.

Enyhítse a migrént:

A migrén egy nehezen elviselhető fájdalom, főleg akkor, ha az adott személy naponta szembenéz ezzel. Ne pazarolja a pénzt a fájdalomcsillapítókra, hanem vesse be ezt a hagyományos technikát, amely segít az erős fájdalmak megszüntetésében, enyhítésében. Itt van az ősi technika: a hüvelykujj és a mutatóujj között ugyanazt a helyet stimulálja a másik keze hüvelykujjával és mutatóujjával is. Enyhe nyomást kell alkalmazni, és mindkét oldalon 2 percig tartsa. Körmozdulatok használata nagy segítséget jelent. Ez a technika javítja a feje és a nyaka véráramlását, így megszabadít minket az erős fájdalomtól.

Még több információt tudhat meg az alábbi videóból:

 

Hirdetés

You may also like