Home Csináld magad Ezért húzz harisnyát a porszívó csövére!

Ezért húzz harisnyát a porszívó csövére!

by Krisztina

Ha neked is van szakadt harisnyád, eszedbe se jusson kidobni, sokkal hasznosabb lehet számodra a mindennapok során, mint azt gondolnád!

Mutatunk most neked néhány trükköt, amihez semmi másra nincs szükséged, mint a használhatatlanná vált harisnyádra!

Mosógépbe

Mosás közben összegyűjti a hajszálakat, kutya és macskaszőrt. Csak tedd a gépbe a mosni valók közé, és nincs többé a tiszta ruhán zavaró szöszmösz.

Parkettára

Tedd a felmosóra a harisnyát és meglátod ragyogó tiszta lesz a parkettád. Nem marad rajta egyetlen csík sem. Használhatod nedvesen, vagy szárazon, mindenképp meg fog lepni az eredmény, minden szennyeződés eltűnik.

Porszívóra

Húzz harisnyát a  porszívó fejére, vagy a porszívó csövére  és bekapcsolás után pillanatok alatt megtalálod amit kerestél. Mennyivel jobb, mint turkálni a koszos porzsákban.

Takarításhoz

Soha többé nem kell kipakolnod a szekrényt vagy a fiókot, ha ki akarod takarítani. Tedd a harisnyát valamilyen keskeny fakanálra és ezzel az eszközzel, máris kitakaríthatod kipakolás nélkül a fiókokat, polcokat.

Cipőkre

Poliészter, bőr és lakk cipők fényezésére kiválóan alkalmas a nejlonharisnya. Felejtsd el a cipőkrémeket, és fényező termékeket. Tisztítsd meg a cipőd a nagyobb szennyeződésektől, és töröld át nejlonharisnyával.

Tároláshoz

Tedd nejlon harisnyába a vöröshagymát, lógasd fel és nagyon hosszú ideig friss marad. Érdemes így tárolnod, ha nagyobb mennyiséget vásároltál egyszerre.

Hirdetés

You may also like