Home Egészség & életmód Ezek a jelei, hogy terhes vagy! A menzesz kimaradása előtt jelentkeznek ezek a tünetek!

Ezek a jelei, hogy terhes vagy! A menzesz kimaradása előtt jelentkeznek ezek a tünetek!

by Krisztina

Ha nem vagy biztos abban, hogy terhes vagy-e vagy sem és szeretnél meggyőződni róla, de ehhez először rá kell venned magad egy teszt megvásárlására, akkor először olvasd el az alábbi előre utaló jeleket!

Ezek ugyanis még a menzesz kimaradása előtt jelzik, hogy áldott állapotban vagy!

Fejfájás:

Ez akkor jelentkezik, mikor megváltozik a vérnyomásod. Az émelygés, hányinger a fogantatás után 3 héttel jelentkezik, ez a progeszteron- és ösztrogénszint megemelkedése miatt következik be. Az első 6–12 napban enyhe vérzés is jelentkezhet.

Görcsök:

Ezek a görcsök nem hasonlíthatók össze a menstruációs görcsökkel. Ezek a kellemetlen tünetek az émelygéssel is összekapcsolódnak, és étvágycsökkenés is megfigyelhető.

Gyakori vizelés:

Ez akkor jelentkezik, mikor a méh nyomni kezdi a húgyhólyagot.

Zavaró szagok, illatok:

Bármilyen illat kiválthatja ezt a tünetet, olyanok is, amelyek azelőtt tetszettek a kismamának.

Hangulatváltozások:

Ezeket a hormonok okozzák, ilyenkor a nők egyik percben még hangosan nevetnek, a másik pillanatban pedig képesek zokogni.

Székrekedés:

Ez a progeszteronszint megemelkedésének tudható be, amely lelassítja az emésztési folyamatokat. Sok vizet, folyadékot kell inni, mozogni, rostokban gazdag élelmiszereket fogyasztani.

Mellnagyobbodás:

A hormonok aktiválódásával a mellek megnőnek, fájhatnak, érzékenyebbek lehetnek. Az egész szervezet felkészül majd a szoptatásra.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .