Home Egészség & életmód Ettől a házi készítésű, természetes sampontól őrült tempóban kezd el nőni a hajad és fényesebb lesz, mint valaha!

Ettől a házi készítésű, természetes sampontól őrült tempóban kezd el nőni a hajad és fényesebb lesz, mint valaha!

by Judith

Ha 100% természetes kozmetikai termékeket szereted használni, és szeretsz házilag készíteni dolgokat, akkor ez a receptet neked találták ki. Természetes sampont találni a boltok polcain szinte lehetetlen, szóval miért ne készítenél magadnak?

Ahelyett, hogy a hajadat káros vegyi anyagoknak tennéd ki, készítsd el ezt a sampont, és élvezd csodás előnyeit. A hajad egészségesebb lesz és úgy fog nőni, mint a gomba.

 

A szódabikarbóna segít javítani a haj minőségét, és alaposan meg is tisztítja az összes balzsam és sampon maradványtól. Néhány kezelés után egészséges ragyogású lesz a hajad. Használd a szokásos samponod helyett és meg fogsz lepődni az eredményen!

Kezdetben nehéz lehet megszokni, hogy a samponokra jellemző habképzés elmarad, de néhány mosás után minden rendben lesz. A végeredmény fog számítani!

Recept:

Keverj össze 1 rész szódabikarbónát 3 rész vízzel, és öntsük a keveréket egy samponos flakonba. Például, vállig érő haj esetében keverj 2-3 evőkanál a szódabikarbónát 3-szor annyi vízzel. A keveréket száraz vagy nedves hajra kell felvinni, kezdve a hajtövektől a végekig.

Hagyd rajta 3 percig és öblítse le. Teljesen normális, ha nem tapasztalsz habzást, mint egy szokványos samponnál.

Miután alaposan megmosta a hajad, használj almaecetet az öblítéshez. Keverjünk össze 1 rész almaecetet 4 rész vízzel, és adjunk hozzá néhány cseppet kedvenc illóolajadból a jobb illatért.

Vigyázz, hogy az ecetet ne kerüljön a szemedbe. Az öblítést az egész hajhosszon alkalmazd. Ha tudod, hagyd magától megszáradni és csodáld milyen fényes és egészséges hajad!

Hirdetés

You may also like