Home Csináld magad Egy mesterszakács elárul 6 titkot, amit a háziasszonyok nem ismernek, pedig aranyat ér!

Egy mesterszakács elárul 6 titkot, amit a háziasszonyok nem ismernek, pedig aranyat ér!

by Zsani

Davy Devaux mesterszakács összeállított egy listát 6 hasznos konyhai trükkről amelyet jó ha tudsz! Ezekkel az egyszerű trükkökkel garantáltan sokkal könnyebb lesz ezentúl az élet a konyhában.

Hogyan távolítsuk el a héjat a főtt tojásról? 

Vegyél elő egy befőttesüveget és engedj bele egy kis vizet, majd tedd bele a tojást. Ezután rázd meg néhányszor az üveget, és meglátod a héj leesik saját magától!

Hogyan távolítsuk el a fokhagymáról a héját? 

Tegyél egy fel fokhagymát egy befőttesüvegbe, majd rázd meg párszor. Ezt addig ismételjük ameddig a fokhagymáról el nem távolítottuk az egész héjat.

Hogyan pucoljuk meg a kivit?

Vágjuk ketté a gyümölcsöt és egy pohár segítségével pucoljuk meg. Ez a módszer sokkal gyorsabb mint a késsel való hámozás.

Hogyan szeleteljük fel a banánt?

Használjunk egy varrótűt a banán felvágásához. Ismételjük meg egy centiméterenként végig az egész gyümölcsön.

Hogyan távolítsuk el a paprika magját? 

Vágjuk le a paprika alját és tetejét, így könnyen eltávolíthatóak a magok.

Hogyan hámozzuk meg a főtt krumplit? 

Vágd körül a krumpli héját mielőtt a vízbe teszed. Miután kivetted a vízből meglátod a héja egyszerűen eltávolítható.

Hirdetés

You may also like