Home Csináld magad Eddig rosszul csomagoltad a karácsonyi ajándékokat. Ezentúl, pár másodperc alatt mesésen fognak kinézni!

Eddig rosszul csomagoltad a karácsonyi ajándékokat. Ezentúl, pár másodperc alatt mesésen fognak kinézni!

by Judith

Észre sem vesszük és hamarosan nyakunkon a Karácsony. Bokros teendőink miatt hajlamosak vagyunk mindent az utolsó pillanatra hagyni, kezdve az ajándék vásárlástól, a karácsonyi vacsorához való élelmiszerek beszerzésén át az ajándék csomagolásig.

 

Bevallom, én gyakran Szenteste, az ajándékozás előtt nem sokkal igyekszem a tőlem telhetőt kihozni az ajándékok csomagolás ügyében. Meg kell hagyni, hogy nem sok sikerrel.

 

Szeretem dobozba tenni az ajándékokat, mert azt lehet e legesztétikusabban becsomagolni. Mielőtt ezt a videót megtaláltam, úgy gondoltam, annál jobban nem is mehet, ahogy én véghez viszem a dolgot. Általában minden dobozt oldalról kezdtem el csomagolni. Néha egész pofás darabok születek, de gyakran tükrözte a rutintalanságomat a csomagolás minősége. Ilyen szépet soha nem sikerült alkotnom.  Főleg nem ilyen gyorsan. Annyira ügyes ötlet!

A hölgynek valószínűleg nem ezek az első csomagjai életében és elég gyorsan pörgeti a folyamatot, de kis odafigyeléssel szépen le tudjuk utánozni és idén végre elkápráztathatjuk szeretteinket nem csak a nekik szánt ajándékkal, de a tökéletes csomagolással is!

ÍME A VIDEÓ:

Hirdetés

You may also like