Home Egészség & életmód Csak 2 hozzávaló az egész és másnapra nyoma sincs a pattanásnak!

Csak 2 hozzávaló az egész és másnapra nyoma sincs a pattanásnak!

by Judith

Minden nő arról álmodik, hogy egészséges, hibátlan és sugárzó arcbőre legyen. Ennek elérése érdekében sok nő több tízezer forintokat költ drága kozmetikai termékekre annak érdekében, hátha megtalálj a neki legmegfelelőbbet. Legtöbbször azonban az olcsóbb, házi készítésű termékekkel jobb hatást lehet elérni.

 

A piacon lévő szépségápolási termékek sokasága jellemzően olyan anyagokkal van tele, amelyek hosszabb távon nagyobb kárt okozhatnak, mint használnak. Ráadásul sokszor, ha rendbe hozzák a bőrödet, és ha abbahagyod a használatukat, a bőröd visszatér a régi állapotába. Nem is beszélve arról, hogy egyes termékek olyan kíméletlenek, hogy károsíthatják a bőrt.

Természetes összetevőkre váltani bőrápolás terén kitűnő választás, mert rengeteg hasznos összetevő található, amely jobban ápolja a bőrét, mint bármely kereskedelmi termék. Az összetevők megfelelő kombinálása olyan terméket eredményezhet, amelyek az igényeinek legjobban megfelelnek.

A következő recept egy teljesen természetes, nem mérgező, egyszerűen elkészíthető arctisztító, amely tökéletes tisztítást biztosít, anélkül, hogy károsítaná vagy túlszárítaná a bőrt. Ez a házi készítménnyel mindössze két összetevőből áll és akár már ma, otthon is kikeveredhet.

Anti-Acne arcradír

Hozzávalók:

  • Szódabikarbóna
  • Kókuszolaj

Ennek a receptnek nincsenek meghatározott mennyiségei, beállíthatod a bőrtípusodnak megfelelően.

Érzékeny bőrűek: 2 részből kókuszolaj 1 rész szódabikarbónához.

Akik bőrüket puhítani szeretnék, az egyes összetevők egyenlő részeit használják, 1:1 arányban.

Keverd el az összetevőket egy kis tálban, de győződj meg róla, hogy minden szódabikarbóna csomót elegyengettél a kókuszolaj hozzáadását megelőzően. Keverd össze alaposan, vidd fel az arcodra, finoman masszírozd be és meleg vízzel öblítsd le.

Hirdetés

You may also like