Home Egészség & életmód A vőlegény bevallotta, hogy mást szeret és egy vendégre mutatott- az ara elsírta magát, amikor megtudta ki az!

A vőlegény bevallotta, hogy mást szeret és egy vendégre mutatott- az ara elsírta magát, amikor megtudta ki az!

by Judith

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja. Egy érzelmi hullámvasút, tele szeretettel, nevetéssel, könnyekkel és örömmel. Ez pedig vonzza azokat a különleges pillanatokat, amelyek csak még szebbé teszik ezt a jeles napot.

 

Ez történt Jessica és Jefferson esküvőjén is, amikoris Jefferson, a mennyasszony és mindenki más nagy meglepetésére azt mondta az esküje közben, hogy valaki mást szeret.

Az esküvő napja egy örömteli esemény volt és minden terv szerint alakult, amikor eljött az eskük ideje. Jefferson újdonsült feleségéhez fordult és azt mondta, hogy valaki mást szeret. Senki nem tudta, hogy mi történik. Ekkor Jefferson a mögötte lévő kislányhoz fordult. Tudta, hogy nem csak Jessica-val köti össze az életét, hanem az ő 8 éves kislányával, Giovanna-val is.

Miután fogadalmat tettek egymásnak, Jefferson Giovanna-hoz fordult és elmondta, hogy mindig számíthat majd rá, mint újdonsült apukájára. „Ha bármit kérhetnék Istentől, az lenne, hogy légy a lányom. Én lennék a legbüszkébb apa a világon ha egy ilyen csodás, okos lányom lehetne, mint te”- mondta Jefferson, könnyekkel a szemében.

Giovanna csak mosolyogni tudott erre, elkérte a microfont és megköszönte új apukájának.

Jefferson beszéde nagyjából 2 perces és portugálul van. Bár nem beszélem a nyelvet, de így is nagyon megható, amit láttam.

Kérlek oszd meg a barátaiddal is, ha szerinted is csodás, amit Jefferson tett!

 

Hirdetés

You may also like