Home Csináld magad A ruháim soha nem voltak olyan tiszták és friss illatúak, amíg nem kezdtem el használni ezt a 2 összetevős módszert!

A ruháim soha nem voltak olyan tiszták és friss illatúak, amíg nem kezdtem el használni ezt a 2 összetevős módszert!

by Brigitta

Egy finom vörösbor bosszantó foltot tud hagyni a ruhánkon, amit nagyon nehéz eltávolítani. Sok vegyszer van, ami megoldást ígér, de nem olyan hatékony mint gondoljuk.

Van néhány trükk, aminek a segítségével megtisztíthatod ruháid. Az alábbi folttisztító kombinációkat próbák és pozitív visszaigazolások után osztjuk meg veletek.

Citrom és ecet – tegyünk 3 evőkanál citromot és ugyanennyi citrom levet kedvenc mosószerünkhöz és mossuk ki a foltos ruhaneműt. A ruháknak picit erős illata lesz de a foltok garantáltan eltűnnek.

Citromlé – Az egyik legjobb természetes fehérítő. Tegyél egy pohár citromlevet a mosószered mellé a mosógépbe. A ruháid fehérebbek lesznek mint valaha!

Aszpirin – 6 db aszpirin tablettát oldj fel egy tál vízben és áztasd be a foltos ruhát kb. 30 percen át. Végül mosd ki a ruhát és a foltoknak nyoma sem lesz.

Szódabikarbóna – 4  liter vízhez tegyünk egy csésze szódabikarbónát, majd áztassuk be ebbe a ruhát. A színek újra harsányak lesznek mintha most vásároltunk volna új ruhákat.

Sok sikert a próbához!

Hirdetés

You may also like