Home Csináld magad A férfi csak a mobilját, egy Big Mac dobozt és egy elemlámpát használ. Olyan lenyűgöző fotókat készít, amiket egy fotós is megirigyel!

A férfi csak a mobilját, egy Big Mac dobozt és egy elemlámpát használ. Olyan lenyűgöző fotókat készít, amiket egy fotós is megirigyel!

by Judith

A francia fotós, Philippe Echaroux általában Hasselblad kamerát, Elinchrom fényeket és más drága felszereléseket használ, hogy lenyűgöző fotókat készíthessen sztárokról és egyéb témákról, írja az Australian Photography.

De a legutóbbi munkájához, lealacsonyodva, csak az iPhone-ját, egy elemlámpát, egy szívószálat és egy McDonald’s-os Big Mac dobozt használt.

Echaroux kalandra vágyott, így valaki arra bíztatta, hogy csinálja meg a ’The Big Mac Challenge”,  amelyben silány minőségű eszközökkel kell portrékat készítenie. Az eredmény pedig bámulatos volt, mintha csak a szuperdrága gépeit használta volna.

Ugyan retusálta a fotókat, de az iPhone-ján tette mindezt, a VSCO-t, Photoshop Fix-et és a Lightroom Mobile alkalmazásokat használva. Echaroux, aki magát Instagramon úgy írja le „néha fotós, néha utcai művész 2.0”, így vezette be az új kihívását Instagramon – „Új bugyuta fotós challenge hamarosan jön!!!”

Nem ez volt az első fotó challenge-e és valószínűleg nem is az utolsó.

Echaroux legutóbbi munkája bizonyíték, hogy nem kell milliókat költeni csúcstechnológiás felszerelésre azért, hogy csodás műveket készíthess.

Annyit csinált, hogy kivágott egy darabkát a dobozból, hogy bele fektethesse a lámpát és egy szívószálra és egy másik bemetszésre volt szükség, hogy jól beállítsa. Ezután a fényt a fotó tárgya fölé tartotta és kattintott egyet az iPhone-jával.

A fotók drasztikusan különböztek azoktól a képektől, amik a való életben készülnek a modellekről és Echaroux kézjegyét viselik magukon.

Láthatod lentebb, hogy hogyan értjük. A modellek szemei olyanok, mintha a végtelenbe tekintenél és feltűnik benne a fotós, míg a bőrük fényleni látszik.

„Szeretem próbára tenni magam” – nyilatkozta Echaroux, PetaPixel.

A Bored Panda elmondása szerint nem az volt számára a legnehezebb feladat, hogy ostobán tartania kellett egy gyorséttermi kajás dobozt a modellek arca felé, miközben fotózta őket a mobiljával.

Ezzel a videóval nem az volt a célja, hogy hencegjen a képességeival, hanem hogy bátorítsa az jut, hezitálás és időhúzás nélkül.

Echaroux meglepődött a közönség reakcióján, több, mint 5000-en osztották meg a challenge-ét PetaPixelen.

„Wow, Felébredtem reggel és azt látom, hogy 5000 megosztás??!!??” posztolta az Instagramon.

Hirdetés

You may also like