Home Csináld magad 9 ügyes trükk, amit minden okostelefont használónak tudnia kellene!

9 ügyes trükk, amit minden okostelefont használónak tudnia kellene!

by Judith

Nem is volt olyan rég, hogy a telefonok még csak telefonálásra voltak alkalmasak és rengeteg cuccra volt szükségünk, hogy lefoglaljuk magunkat a nap során. Nem volt olyan kütyünk, ami egyben fényképező, iránytű, számológép, térkép, enciklopédia és még sok más egyéb is. Igen, az okostelefonokról van szó.

 

Összegyűjtöttünk 9 trükköt, amit az okostelefont használóknak tudniuk kell.

  1. Hasznos zárképernyő

Cseréld le a zárképernyőd képét egy olyan képre, amin a neved, telefonszámod és a címed van, így ha véletlen elhagynád, megvan rá az esély, hogy aki megtalálja, visszajuttatja hozzád.

  1. Töltés repülő üzemmódban

Amikor merülőben van a telefonod, de már indulnod kellene, még teszel egy utolsó próbálkozást, hátha tölt egy kicsit, de nem sokra mész vele. Próbáld meg úgy, hogy repülő üzemmódba teszed, amíg töltöd. Jelentősen lecsökken a töltési idő.

  1. Offline térkép

Mindenki tudja, hogy a GPS erősen szívja az akksit. Csinálj screenshot-okat és használd a képeket GPS helyett.

  1. Jobb hálózat elérés

Amikor úgy látod, hogy gyenge a mobilon a hálózat, a repülő üzemmód segíthet. Ha ilyen, kapcsolj repülő módra, várj egy kicsit, majd kapcsolj vissza normálra- remélhetőleg újra csatlakozol majd.

  1. Kábel stabilizáló

Ha a töltőd kábele már nagyon elhasználódott vagy szeretnéd ezt megelőzni, fogj egy golyóstollat, vedd ki belőle a rugót és tekerd a kábel köré, ezzel stabilizálva azt.

  1. Töltő alternatívák

Ha nincs nálad a töltőd vagy külföldre utazol és nem kompatibilis a dugasz, akkor használd az USB-s kábelt és dugd be a gépbe vagy akárhová, ahol van USB port.

  1. Ébresztőhang erősítő

Nehezen ébredsz reggelente? Próbáld ki, hogy egy üvegpohárba teszed a telefonod. Hallani fogod a különbséget és tutira nem fogsz legközelebb elaludni!

  1. Nehezen találod meg éjszaka a mobilod?

Ragassz néhány sötétben világító matricát a mobilra és nem lesz többé ilyen gondod.

  1. Titkos rejtekhely

Okozhat egy kis galibát, ha véletlen otthon felejted a pénztárcádat, de ha tartasz valamennyi papírpénzt a telefontok alatt, az időnként megmenthet.

Egy korábbi cikkünkben már bemutattunk 13 telefonos trükköt. Ha lemaradtál azokról, ide kattintva megtekintheted:

13 zseniális trükk mobilhoz, amiket szinte senki nem ismer!

Ne felejtsd el megosztani családoddal és barátaiddal, így ők is hasznát tudják majd venni a trükköknek.

Hirdetés

You may also like