Home Egészség & életmód 6 jele annak, hogy párod megcsal téged a Facebook-on!

6 jele annak, hogy párod megcsal téged a Facebook-on!

by Zsani

Ezelőtt pár évvel senki sem gondolta volna, hogy a megcsalást online is el lehet követni, nem kell ahhoz egy másik emberi test. Manapság már a hűtlenség fogalma is átalakult, hiszen valaki úgy is megcsalhatja a párját, ha nem fekszik le egy másik emberrel, csak ír neki pár “szép” sort az interneten.

Az interneten való csevegés, üzenetek titkos küldözgetése, pajzán mondatok, szavak leírása igen is megcsalásnak számít. Most következzen a 6  leggyakoribb jel, ami az online hűtlenségről árulkodik.

1. A párod gyakran írogat a telefonján, számítógépén, azt mondva, hogy nagyon elfoglalt, de soha nem említi, hogy éppen mit intézett el, kivel beszélt

Ha a párod intimebb viszonyba kerül a telefonjával, mint veled, akkor máris kezdhetsz gyanakodni, főként ha nem mennek valami jól a dolgaitok. Ha azt veszed észre, hogy érzelmek ülnek ki az arcára, amikor a telefonját böngészi, de nem akarja elárulni neked, hogy mivel tölti az idejét, biztos lehetsz benne, van takargatnivalója. Természetesen azt nem kérheted, hogy nyitott könyv legyen számodra, vagy hogy mindenről beszámoljon neked, mindenkinek kell teret adni, ám ha a virtuális beszélgetései elvonják a figyelmét, és másra már nem marad ideje megszólalhat fejedben a vészharang.

2. Ha az éjszaka kellős közepén, hétvégén, nyaraláskor is üzenetet kap, az sem túl biztató jel, főleg, ha nem árulja el, hogy ki írt neki

Ha ez rendszeresen előfordul, és tudod, hogy nem egy bajba került barát ír neki üzenetet, akkor érdemes tisztázni minél előbb a helyzetet, mert az mégsem jó, ha egy párkapcsolatban még egy harmadik fél is jelen van. Ha ezelőtt 20 évvel furának tűnt, hogy egy barát éjjel 11-kor felhívja a párod, ma az okostelefonok korában ezt már természetesnek vesszük, holott egyáltalán nincs így.

3. Ha benyitsz a szobába, a párod meg azonnal lezárja a Facebook ablakot

Ha gyanút fogsz, és a párod nem tud megnyugtató magyarázatot adni a viselkedésére, akkor nem árt ha elgondolkozol a kettőtök kapcsolatán, hiszen ez a bizalomhiány a feltételezett hűtlenség első jele.

4. A telefonja nélkül sehova nem megy, még a mosdóba is magával viszi

Ez annak a jele, hogy titkol valamit, és retteg, hogy lebukik. Ha beszélgetések során átmegy a másik szobába, vagy leginkább magányában használja a mobiltelefonját, laptopját adhat okot az aggódásra. Derítsd ki, hogy mi áll fura viselkedésének hátterében.

5. Olyan ember lájkolja, osztja meg a párod bejegyzéseit, akit nem ismersz

Valószínű te sem ismered virtuális barátaid nagytöbbségét, hát akkor mit szóljunk a párod barátairól. Mindannyiunknak vannak volt osztálytársai, kollégái, azoknak meg barátaik, és a listát folytathatnánk, de ha van olyan illető, aki mindig jelen van a párod virtuális életében, és többszöri rákérdezésre sem derül ki is az az illető, kezdhetsz aggódni.

6. Ha ingerülten viselkedik, amikor kérdőre vonod

Ha a párod védekező, netán agresszív magatartásúvá válik, ha rákérdezel az online tevékenységére, akkor nagy az esélye annak, hogy egy harmadik fél lépett be a kapcsolatba, ami ha nem is testi, de plátói érzelmeket kelt a párodban. Cselekedj, ne hagyd, hogy még jobban elfajuljanak a dolgok köztetek.

Forrás

Hirdetés

You may also like