Home Csináld magad 5 hasznos trükk, amit ha meglátsz, azonnal ki akarsz majd próbálni te is!

5 hasznos trükk, amit ha meglátsz, azonnal ki akarsz majd próbálni te is!

by Krisztina

A világhálón számtalan okos praktikát találhatunk, melyek segítségével megkönnyíthetjük az életünket. Nem árt, ha ismerjük őket, hiszen bármikor a nap folyamán szükségünk lehet rájuk.

 

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy ezek aztán olyan trükkök, amit bárki kitalálhatott volna, de érdemes kipróbálni őket. Hamar rá fogunk jönni arra, hogy mi is hiányzott eddig az életünkből.

Az alábbi videóból minden kiderül, nézzük, mit kell tennünk!

1. Nem is gondolnánk, mi mindenre jó lehet egy parafadugó. Soha ne dobjuk ki őket. Egy éles kés, vagy egy szike segítségével vágjunk vékony szeleteket belőle, majd egy erős ragasztó segítségével ragasszuk fel a szék lábára. Így már biztosan nem fogja karcolni a padlót, és a szomszédnak sem megyünk az idegeire a húzogatással.

2.Egy régi farmerből könnyen készíthetünk praktikus kerti kötényt. Vágjuk le zseb alatt a szárait, majd csatoljuk fel a derekunkra. A zsebében tarthatjuk a kertben szükséges szerszámokat, eszközöket.

3. Egy régi kakaós, vagy kávés dobozból könnyen készíthetünk tárolót a nedves törlőknek, zsebkendőket. Csupán ki kell vágnunk X-alakban a doboz tetejét, tegyük bele a zsebkendőket, és kész is.

4.Egy megüresedett mosószeres, vagy öblítős dobozból könnyen praktikus műanyag ültetőlapát vághatunk ki.

5. Az utolsó ötlet a legpraktikusabb. Egy régi samponos, vagy tusfürdős dobozt szabjunk méretre a mobilunknak megfelelően. A felső résznél vágjunk ki egy lyukat a töltőnek, a tartóba pedig tegyük bele a telefont. Így többé nem fog problémát okozni, hogy hová tegyük töltéskor a telefont. Nagyon praktikus, és könnyen elkészíthető ez az akasztó műanyag-zseb.

Hirdetés

You may also like