Home Csináld magad 3 zseniális trükk, amivel próba nélkül is megtalálhatod a tökéletes farmernadrágot! Ezután csak így vásárolsz majd!

3 zseniális trükk, amivel próba nélkül is megtalálhatod a tökéletes farmernadrágot! Ezután csak így vásárolsz majd!

by Krisztina

Ha unod már a hosszas próbálgatásokat egy farmernadrág megvásárlása során, akkor nagyon jó hírünk van számodra, itt olvashatsz ugyanis 3 olyan pofonegyszerű trükköt, amivel nem kell többé órákig próbálgatnod, azonnal megtalálod, amit kerestél.

 

Lássuk, hogyan válaszd ki próba nélkül!

1. Vedd a nyakadhoz

Ha szeretnéd tudni, hogy derékban a megfelelő méretet nézegeted-e magadnak, vedd a farmert a nyakadhoz és a derekánál fogva tekerd a nyakad köré. Ha könnyen összeér, tökéletes a méret!

2. Szorítsd ökölbe a kezed

Ha szeretnél még biztosabb lenni a választásodban, szorítsd ökölbe a kezed és a képen látható módon húzd a farmer derék részét a karodra. Ha pontosan belefér a karod, tökéletes a méret.

3. A szárak hossza

Nem minden azonban a derék mérete, a szárak hosszáról is meg kell győződnünk. Vedd “fejjel lefelé” a kezedbe a farmert, fogd meg mindkét végét, majd nyújtsd ki a karjaid ameddig csak bírod. Ha a farmer az állad alatt megy el, tökéletes lesz rád ez a méret!

+1 trükk

Ha szeretnél afelől is meggyőződni, hogy a lábadra felmegy-e majd a szára, akkor húzd a karodra a képen látható módon. Ha könnyedén megy, ismét megnyugodhatsz, mehetsz is a pénztárhoz fizetni!

Ha hasznosnak találtad a fenti ötleteket, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is! Köszönjük!

 

Hirdetés

You may also like