Home Egészség & életmód 3 gyakorlat, amivel 3 hét alatt formás, feszes, izmos, kerek feneked lehet nulla narancsbőrrel!

3 gyakorlat, amivel 3 hét alatt formás, feszes, izmos, kerek feneked lehet nulla narancsbőrrel!

by Krisztina

A hosszú téli időszak alatt számos plusz kiló, kalória, és jelentős mennyiségű zsírréteg rakodott a legtöbb emberre. Nem kell fájjon a fejünk miatta, hiszen ezekkel a gyakorlatokkal könnyen újra elérhetjük az álomalakunkat.

1.Láb emelgetés

Feküdjünk hasra, támaszkodjunk a behajlított könyökünkre, és a lábujjainkra. Ezután, ebben a pozícióban maradva, emelgessük felváltva 15-ször hátrafelé, felfele a lábainkat. A két láb emelgetése között tartsunk egy kis szünetet. Bár úgy tűnhet, hogy nem túl megterhelő a gyakorlat, mégis nagyon hatásos a fenékizmok számára.

2.Támaszmérleg

Biztosan mindenki számára ismerős ez, még az iskolai tornaórákról. Ha azt gondolnád, hogy ez egy haszontalan feladat, inkább próbáld meg kitartóan, és helyesen végezni, és még fogsz lepődni az eredményen. Ez a gyakorlat az egyik legnehezebb statikus gyakorlat, igénye veszi a karokat, a vállakat, a hátizmot, a comb-, és a farizmot is. Nyújtsuk ki oldalra a karjainkat, majd az egyik lábunk emeljük fel hátrafelé, úgy, hogy párhuzamos legyen a talajjal. A testtartásunk egyenes legyen. Álljunk így minél több ideig, majd egy kis pihenés után váltsunk lábat.

3. Guggolás súlyokkal

Vegyünk mindkét kezünkbe egyenlő nehézségű súlyokat, majd kinyújtott karral, egyenes háttal kezdjünk el guggolni. Ameddig csak bírjuk, addig végezzük a gyakorlatot. Súlyként használhatunk két darab 1 literes, vízzel megtöltött palackot is.

Hirdetés

You may also like