Home Ezotéria 3 csillagjegy számára nagyon szerencsés hónap lesz augusztus. Te is köztük vagy?

3 csillagjegy számára nagyon szerencsés hónap lesz augusztus. Te is köztük vagy?

by Krisztina

Az augusztusi hónap különösen 3 csillagjegy életét változtatja majd meg, elsősorban az ő életükbe hoz majd gyökeres változásokat.

Lássuk mely csillagjegyek ezek!

Kos

Augusztus 2-től kezdve a szerelemben megváltozik valami, ami akár az igaz szerelemet is elhozhatja a Kosok számára. Ne féljünk belevágni az életünkbe betoppanó kapcsolatba, hiszen ezt a kapcsolatot a szerencse kíséri majd, boldogság és még anyagi biztonság is.

A hónap közepétől életmódbeli változásokat hozhatsz, ami mind a magánéletünket, mind pedig a szerelmi életünket szerencsésebbé teheti.

Bika

Az augusztus a Bikák számára is nagy szerencsét ígér a párkapcsolati életben. Ha még nem találtuk meg választottunkat, akkor ebben a hónapban legyünk nyitottak, ugyanis hónap elejétől kezdve ott lesz körülöttünk az, akit nekünk szánt a sors. Ha már kapcsolatban élünk, ebben a hónapban sok tisztázatlan dolog és félreértés megoldásra jut, így a jövőben nem kell nagyobb veszekedésekre számítani.

Vízöntő

Egy régi, még le nem zárt kapcsolatod ismét az életed részévé válhat, természetesen csak abban az esetben, ha legbelül ezt te is így szeretnéd. Ha mégsem a régit hozod helyre, akkor egy újba vágsz majd bele, ami teljesen felforgatja majd az életed, természetesen pozitív irányban. Ebben a hónapban akár komolyabb elkötelezettségek elé is nézhetsz, mint egy házasság, egy üzlet, vagy egy nagyobb beruházás. Bármi is legyen majd az, nem kell félned, mindenképp kíséri lépteid Fortuna.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .