Home Egészség & életmód 20 egyszerű mód arra, hogy elmondd ‘Szeretlek!’, anélkül, hogy egy szót is szólnál!

20 egyszerű mód arra, hogy elmondd ‘Szeretlek!’, anélkül, hogy egy szót is szólnál!

by Judith

Ismerős az a pillanat, amikor először ráeszmélsz arra, hogy szeretsz valakit? Ha úgy vagy vele, mint én, akkor olyan erős késztetést érzel ilyenkor, hogy azonnal szeretnéd elmondani, ugyanakkor hezitálsz is, hiszen tudod, hogy mekkora súlya van a szavaknak. Nem is beszélve arról, hogy mi van, ha ő nem érez ugyanígy irántad? Persze miután elmondod és viszonzásra találsz, azonnal a felhők fölött lebegsz.

A “Szeretlek” egy aprócska kifejezés, amely lehetővé teszi, hogy a másik tudtára add, törődsz vele. Bár a mondás úgy tartja ” a tettek többet érnek, mint a szavak”. A Huffington Post megkérdezte az olvasóit, hogy mi az a rendszeres dolog, amit a párjuk csinál, annak kifejezésére, hogy tudassa, velük mennyire szereti őket. Meglepő válaszokat kaptak!
Íme, 20 apró tett, amivel az olvasók párjai szavak nélkül fejezik ki szeretetüket:

1. “A vőlegényem mindig tart egy hajgumit a zsebében, mert én legtöbbször elfelejtek magamnál tartani egyet! Ha meglát egyet valahol, azonnal zsebre teszi, amikor elmegyünk otthonról, hogy ha szükségem lenne rá, de újfent elfelejtem, tudjon adni nekem.” – Leah W.

2. “Segíti a szüleimnek elintézni dolgokat”. – Rima B.

3. “Minden reggel, mielőtt dolgozni indul, bepakolja a mosogatógépet, és elpakolja a játékokat, így amikor felébredünk, egy rendezett ház várja, hogy elkezdhessük a napot.” – Sarah B.

4. “Felmelegíti az ágyban az oldalamat, mielőtt lefekszem.” – Cathrine L.

5. “Egy hosszú nap után, miközben pihenünk a nappaliban, és nézünk egy kis tv-t a kanapén, ahogy leül, az ölébe veszi a lábamat és elkezdi masszírozni. Majd a Másikat is. Soha nem kértem rá, de mindig csinálja. Azt mondanám, hogy a szerelem. – Deby H.

6. “Félek éjszaka és poszt traumás stressz szindrómám van. Ő ébren marad, amíg el nem alszom, hogy tudjam, biztonságban vagyok.” – Taye S.

7. “Minden este vacsorát főz nekem, 12 éve.” – Katy A.

8. “Hagyja, hogy tovább aludjak, amikor a lányokkal reggel 6-ig bulizunk és még szendvicset is hoz az ágyba.” – Ze N.

9. “A férjem hirtelen halt meg, 48 éves korában. Amikor kávét főzött, először felmelegítette a poharat, nehogy lehűtse a kávémat, mert tudta, hogy nagyon forrón szeretem.” – Jacque C.

10. “Búcsúcsókot ad, aztán látom, hogy a szeme a kerekemen van, hogy megbizonyosodjon róla, hogy elég levegő van – e benne.” – Clarees E.

11. “Imádom Snickers-t és sós karamellát, amikor elindul a piacra, mindig Snickers vagy sós karamellával jön haza. Tudom, hogy amikor meglát egy Snickers-t, rám gondol és hoz nekem egyet, hogy örömet okozzon. ” – Laura C.

12. “Nem engedte, hogy átjöjjenek a haverjai Grace Klinikai estéin, mert tudja, hogy az a kedvenc műsorom.” – Crystal L.

13. “Nemrégiben kiderült, hogy allergiás vagyok, de túlságosan feledékeny is, hogy bevegyem mindig a gyógyszeremet, ezért minden alkalommal, amikor a reggeli után beviszi a saját tablettáit, felhozza az enyémet az emeletre, miközben sminkelek. Lehet, hogy butaságnak hangzik, de minden alkalommal melengeti a szívemet. – Renee C.

14. “Mindig rak be sebtapaszt a zsebébe, ha elmegyünk otthonról, mert tudja, hogy a cipő állandóan feltöri a lábamat.” – Ashleigh M.

15. “A vőlegényemnek elég korán kell felkelnie, hogy elkészüljön a munkába, de 15-20 perccel korábban ébreszti magát, mint szükséges, hogy még legye ideje hozzám bújni, mielőtt elkezdi a napot. Ez minden reggel így van, még akkor is, ha nem veszem észre, mert nem vagyok ébren. – Heather M.

16. “Ha a vőlegényem látja, hogy bánt valami, de nem akarok beszélni róla, akkor csinál nekem valami kaját, leül hozzám a kanapéra és vicces filmeket nézet velem, míg végül el nem kezdek beszélni arról, hogy mi zavar.” – Rebekkah A.

17. “Buszra száll, hogy én autóval mehessek dolgozni.” – Audrey B.

18. “Minden nap délután 4 óra körül küld nekem egy üzenetet, amióta megismerkedtünk. Mindig valami kedves dolgot, csak hogy feldobja a napomat.” – Terri H.

19. “A munka után elintéz néhány dolgot, mint például kiváltja a receptemet, hogy én egyből hazamehessek munka után és ne kelljen ilyenek miatt aggódnom.” – Egy hazugság.

20. “A férjem, Nick, mindig kiszedi a szőrt és a hajat a zuhany lefolyóból, mert tudja, hogy kivagyok tőle.” – Mahina H.

Hirdetés

You may also like