Home Ezotéria Add össze a születési dátumodat és nézd meg mit írunk rólad! Igazak rád?

Add össze a születési dátumodat és nézd meg mit írunk rólad! Igazak rád?

by Judith

A születésnapok nagyon fontos dátumok. Ekkor ünnepeljük családunkkal és barátainkkal együtt azt, hogy a világra érkeztünk. Amit talán nem tudunk, hogy egy teljes hitrendszer épült a születési dátumok köré és mi most segítünk neked abban, hogy fontos részleteket tudj meg a személyiségedről és az életedről a születési dátumodra alapozva.

 

Az első dolog, amit tenned kell, hogy kideríted a „születési számodat”. Ehhez szükséged lesz egy kis számolásra, a születésnapod számainak felhasználásával.

Például:

Aki 1992. május 22-én született, annak a születési száma a következőképpen derül ki.

1992+5+22= 2019
2+0+1+9= 12
1+2= 3

Így végül egy egyjegyű számot kapsz. Ebben az esetben ez a hármas. Most pedig a számolásod ereménye szerint keresd meg, hogy melyik személyiségtípus felel meg a te számodnak. Összesen 9 van:

 1. Az alkotó
  2. A pacifista
  3. A buli lelke
  4. A konzervatív
  5. A nonkonformista
  6. A romantikus
  7. Az értelmiségi
  8. A nagy kutya
  9. A házigazda
 1. Az alkotó

Az egyes számhoz tartozók eredetiek. Tele vannak új ötletekkel és nem hezitálnak megvalósítani azokat. Szeretik a dolgokat a saját elképzeléseik szerint csinálni, ami néha makacsságot és arroganciát sugározhat. Túlságosan őszinték, ami miatt nem ártana egy kis diplomáciát tanulniuk. Született vezető típusok és imádnak a maguk főnökei lenni.

 1. A pacifista

Diplomatikusak, előb gondolnak másokra, mint magukra. Ismerik mások igényit. Analitikusak és intuitívek. A barátság nagyon fontos számukra, de egyedül is szeretnek lenni. Félénkek, ezért érdemes lenne megtanulniuk emelni az önbecsülésükön és bátrabban kifejezni magukat.

 1. A party lelke

Ehhez a számhoz tartozók idealisták. Nagyon kreatívak, társasági emberek, elbűvölőek, romantikusak és lazák. Sok dologba belekezdenek, de nem minidg fejezik be ezeket. Nagyon népszerűek, de jót tesz nekik, ha időnként két lábbal a földön maradnak.

 1. A konzervatív

Érzékenyek és hagyománykedvelők. Szeretik a rendezettséget és a rutint. Szeretnek keményen dolgozni és erős a vonzalmuk a természet iránt. Meg kellen tanulniuk sokkal rugalmasabbnak lenni és nem bánni olyan keményen önmagukkal.

 1. A nonkonfrmista

Az 5-ös számhoz tartozók felfedezők. Érdeklődnek a természet iránt és imádnak kockázatot vállalni. Sokoldalúak és nem szeretik, ha beleragadnak a megszokott dolgokba. Az élet neveli őket és minden helyzetből tanulnak. Meg kell tanulniuk, hogy ne legyenek olyan lobbanékonyak vagy hogy ne vonjanak le következtetéseket túl gyoran.

 1. A romantikus

Idealisták. A család nagyon fontos számukra. A család dolgai befolyással vannak a döntéseikre. Imádnak segíteni és gondját viselni másoknak.Nagyon hűségesek. Imádják a művészeteket és a zenét, nagyon jó tanárok válnak belőlük. El kell fogadniuk, hogy nem tudnak mindent a világban.

 1. Az értelmiségi

Kutatók. Az érzéseik nem befolyásolják a döntéseiket. Egy életet eltöltenek azzal, hogy önmagukat kérdőjelezik meg. Filozófikus ípusok és néha elkülönülnek. Szeretnek a saját világukban élni, de meg kell tanulniak, hogy mi elfogadható és mi nem.

 1. A nagy kutya

Imádnak problémákat megoldani. Profik és szeretnek a lényegre térni. Jó ítélőképességük van és tudják, hogy kell döntést hozni. Nagy terveik vannak. A többieket objektív módon vizsgálják és mindig melékeztetnek rá, hogy ők a főnökök. Többet kellene a saját igényeikre koncentrálni és kevesebbet arra, hogy máso mit gondolnak.

 1. A házigazda

Nagyon megfontoltak és gondoskodóak. Nem gondolkodnak sokat azon, hogy az utolsó fillérjüket is odaadják, hogy segítsenek máson. Elbűvölő egyéniségükkel könnyen szereznek barátokat. Sok személyiségük is van, gyakran olyanok, mint a kaméleon, ami néha nehezen megérthetővé teszi őket.

Hirdetés

You may also like