Home Ezotéria Vigyázz, mert egyetlen kézfogás mindent elárul rólad! Rád is igaz?

Vigyázz, mert egyetlen kézfogás mindent elárul rólad! Rád is igaz?

by Krisztina

A kézfogás a bemutatkozás egyik jele, de a férfiak például rendszeresen kezet fognak egymással, ha újból találkoznak.

Számos tényező képes árulkodni az ember személyiségéről, de ezen túl is a legtöbbet mégis az árulja el valakiről, hogy hogyan fog kezet a másik féllel.

1. Kézfogás

Ha úgy fogsz kezet, hogy nem ragadod meg a másik fél kezét, hanem inkább ő az, aki megfogja a tiéd, akkor minden alkalommal óvatos vagy az emberekkel szemben. Kissé határozatlan vagy és sokszor nem vagy elég magabiztos, ezt pedig a külvilág észre is veszi rajtad.

Nem jellemző rád a pontosság és a maximalizmus, szereted lazán venni a dolgokat és igazából nem veszed fel túlságosan a stresszes helyzeteket. Ez részben egy jó hozzáállás, mivel így megkíméled magad a fölösleges negatív energiáktól.

2. Kézfogás

Ha úgy fogsz kezet, hogy kissé előre hajtod a kézfejed, ami egy nőies kézcsókolós pozícióra emlékeztet, akkor te vagy az a személy, aki a lehető legóvatosabb mindenkivel szemben. Nem szeretsz ismerkedni, nem szereted a váratlan helyzeteket, szereted, ha minden előre meg van tervezve és úgy alakulnak a dolgok, ahogy akartad.

Annak a híve vagy, hogy inkább legyen kevesebb barátod, mint 100, de azok igazi, őszinte barátok legyenek. Nagyon jó ember ismerő vagy, de néha lehet túlságosan is a rosszat akarod meglátni az emberekben.

3. Kézfogás

Ha a kézfogásod erre a képre hasonlít, akkor egy határozott, talpra esett, erős személyiségű ember vagy, akit nehéz kizökkenteni a lendületből és nehéz ártani neki.

Nagyon erős lelki világod van, ami talán köszönhető annak a sok nehézségnek is, amin eddig keresztül mentél. Bármit is veszel a fejedbe, megvalósítod azt, mindig tele vagy tervekkel, de néha mégis a lustaságod győz a kivitelezéssel szemben.

4. Kézfogás

Ha úgy fogsz kezet másokkal, hogy közben a másik kezeddel is megfogod a másik fél kezét, akkor te egy nagyon barátkozó típus vagy, néha talán túlságosan is.

Észre sem veszed és úgy engedsz a bizalmadba másokat, naivságodat látván pedig ezt az emberek ki is használják. Nem feltétlenül kell megváltoznod mások miatt, ha te így vagy boldog, de legalább arra figyelj, hogy ezt ne mutasd kifelé.

Hirdetés

You may also like