Home Egészség & életmód Válassz egy tollat és ismerd meg személyiséged elrejtett titkait!

Válassz egy tollat és ismerd meg személyiséged elrejtett titkait!

by Zsani

Ahány ember annyi személyiség. A pszichológusok szerint rengeteg mindent elárul egy emberről az, hogy milyen formát és színt választ ki.

Válaszd ki a neked legjobban tetsző tollat, és meglepődsz majd, mennyire illik rád a leírás!

1-es toll:

A kreativitásod és fantáziád csodálatra méltó. Nem szeretsz megrekedni egy bizonyos szinten, mindig tanulsz és fejleszted magad. Minden kiszabott feladatot igyekszel a lehető legjobban és leghatékonyabban elvégezni, igazi maximalista vagy. Könnyen szomorúvá válsz, ha valami nem úgy sikerül ahogyan azt szeretted volna. Nem szereted kiengedni a kezedből az irányítást, erős személyiség vagy, éppen ezért sokan félreismernek.

2-es toll:

Bárkihez és bármilyen helyzethez képes vagy alkalmazkodni, nem rémítenek meg a váratlan kellemetlen meglepetések és akadályok. Rettentően könnyen és gyorsan tanulsz, azonban néha akaratlanul is magadba fordulsz. Hallgatsz a tanácsokra, de leginkább a saját bőrödön szeretnéd megtapasztalni a dolgokat. Erős és független ember vagy, de mindig bátran fordulhatsz családodhoz, barátaidhoz, amikor szükséged van rájuk.

3-as toll:

Igazán vállalkozószellemű ember vagy, aki képtelen egyszerre egy dologra koncentrálni, mindig szükséged van a pörgésre. Aktív vagy, éppen ezért nem okoz számodra gondot, ha egyszerre több dologba is beleveted magad. Jó a humorérzéked, a környezetedben lévők szívesen időznek a társaságodban. Melletted nem lehet unatkozni, azonban te magad is képtelen vagy unatkozni, hiszen mindennél jobban szereted a aktív életmódot.

4-es toll:

Te magad vagy a megtestesült harmónia, aki mind magával mind a környezetével egyensúlyban van. Ha valakinek segítségre van szüksége, te már is pattansz. Igazi támasz vagy, akire mindig számíthatnak az emberek. Sokan megpróbálnak kihasználni, de te ezt a szándékot rögtön megérzed. Megértő és szeretetreméltó ember vagy, aki szereti olyan emberek társaságát keresni, akikkel azonos az érdeklődési körük.

5-ös toll:

Művészlélek bújik meg benned, kreativitásodnak pedig semmi nem szab határt. Kissé bizonytalan, önbizalomhiányos ember vagy, aki nem hisz a képességeiben, még akkor sem, ha azt sokan éreztetik veled. Bátortalanságod miatt félsz kockázatokat vállalni, mert nem akarod, hogy esetleg kudarcot vallj. Kiváló emberismerő vagy, aki első találkozásnál érzi, milyen személyiség is az illető. Bár magadban nem hiszel, másoknak mindig mindenben segítesz céljaik elérésének érdekében.

6-os toll:

Erős személyiségű ember vagy, aki nem szeret senkitől és semmitől függeni. Céltudatos és határozott vagy, és mindent megteszel, hogy céljaidat, álmaidat elérd. Nagyon nehéz téged igazán megismerni, hiszen nem könnyen engedsz közel magadhoz embereket, éppen ezért leginkább a szűkebb családi illetve baráti körrel érzed jól magad. Mindemellett jószívű, és önzetlen vagy, csak ezt nem mindenki érzékelheti.

Hirdetés

You may also like