Home Ezotéria Válassz egy kristályt és rejtélyes dolgokat tudhatsz meg magadról!

Válassz egy kristályt és rejtélyes dolgokat tudhatsz meg magadról!

by Krisztina

Ha szereted a szépen csillogó dolgokat, akkor mutatunk most 10 kristályt, ami mind-mind üzen neked valamit.

Válaszd ki a számodra leginkább tetszőt és rejtélyes dolgok derülnek majd ki magadról!

1. Gyöngy

  • méltóságteljes, és büszke vagy. Ismerőseid okosnak tartanak, határozott vagy, tele vagy szeretettel, és gyakran szívesen végzel önkéntes munkát. Nyugodt típus vagy, mindig jól meggondolod, mielőtt mondanál valamit. A gyöngy az átalakulást pillanatát is jelzi.

2. Rubin

  • szenvedélyes vagy, és tele vagy életszeretettel. Energikus vagy, és, ha valamit eldöntesz, akkor addig nem tágítasz, amíg el nem éred a célod. Mindig a jelenben élsz.

3. Gyémánt

  • erős, határozott és büszke vagy. Bátorságot és bizalmat sugárzol a körülötted levőknek. Szeretsz belevágni az új kalandokba.

4. Kék topáz

  • nyugodt vagy, szereted a dolgokat kézben tartani, általában sok mindenről véleményt nyilvánítasz. Szeretsz egyedül, nyugodtan, békében lenni. Erős kisugárzásod van, a kommunikációs készséged kifogástalan.

5. Peridot

  • kíváncsi természet jellemez, képes vagy felhőtlenül örülni bizonyos dolgoknak. Mivel egy elég ritka kő a peridot, aki ezt választja azt különlegesség, a tömegből való kiemelkedés jellemzi.

6. Akvamarin

  • vonzódsz az óceánhoz, a tengerhez és a kék színhez. Szenvedélyes és kiszámíthatatlan vagy, gyakran kerülsz kalandos helyzetekbe. Soha nem unatkozol, hiszen mindig keresel valami új, és kihívó elfoglaltságot.

7. Tanzanit

  • érzéki, szenvedélyes, és éles elméjű vagy. Nagy aurával, és különleges vonzóerővel rendelkezel, az emberek szeretnek a társaságodban lenni. Ha ez a kő vonz, ne felejts el figyelni ösztöneidre, és megbízni megérzéseidben.

8. Citrin

  • kreatív vagy, lelkes, barátságos és melegszívű. A citrin a frissességet jelképezi. Akik ehhez a kőhöz vonzódnak, szeretik a csapatmunkát.

9. Rózsaszín turmalin

  • érzékeny, hűséges, őszinte és együttérző vagy. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy ez a kő elektromosan feltöltődik, ha megdörzsöld. Dörzsölés, hevítés, nyomás hatására az egyik vége pozitív, a másik pedig negatív töltetű lesz.

10. Ametiszt

  • semmi sem állhat az utadba, céltudatos és szórakoztató vagy. Nagy tudással rendelkezel, éppen ezért könnyen teszel szert hatalomra, hírnévre.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .