Home Ezotéria Vajon teljesül a kívánságod? Válassz egy képet és megkapod a választ!

Vajon teljesül a kívánságod? Válassz egy képet és megkapod a választ!

by Zsani

Az aranyhal körül keringő legendáról bizonyára mindenki hallott. Ez a hal szimbolikusan a bőség, szerencse, termékenység és a házasság jelképe.

 

Többek között a pénzt is vonzza ha beszerez a lakásba néhány aranyhalat. Amennyiben még nagyobb mértékű gazdagságra vágysz, nyugodt szívvel kövesd a kövesd a kínaiak hagyományait, és vegyél 9 aranyhalat, ebből pedig egy legyen fekete, a többi 8 pedig sárga vagy vörös színű. Ha meghalna az egyik ne aggódj, nem hoz balszerencsét, hanem megvédett valami rossztól.

 

Gondolj erősen a vágyaidra, kívánságaidra, majd válaszd ki a számodra legszimpatikusabb képet. Ez majd megmondja, hogy teljesülnek-e hőn áhított kívánságaid! 

 

1-es kép:

Ez a hal odafigyelt a te kívánságaidra. Igaz ő a legfiatalabb a négy hal közül, de egy olyan kivételes ember számára, mint amilyen te is vagy, képes megvalósítani az áhított dolgokat. Légy türelmes, és amire eddig csak vágytál, hamarosan egy szempillantás alatt valósággá válik. Bízz benne, és a csoda létrejön!

2-es kép:

Ez az aranyhal nyitott volt felét, meghallgatta kívánságaidat, de kuncogni kezdett és csóválta a farkát. Ne aggódj, kívánságod valóra válik, de ez hosszabb időbe telik. Ha azt akarod kívánságaid minél hamarabb testet öltsenek, tégy te is erőfeszítéseket érte, hiszen ne feledd, az aranyhal sem mindenható!

3-as kép:

Ez egy igazán egyedülálló hal. Igaz egyszerűnek tűnik, de ereje hatalmas. Vágyaid és álmaid a közeljövőben biztosan beteljesülnek, és öröm és boldogság költözik a szívedbe és az otthonodba egyaránt.

4-es kép:

Ez a hal emlékeztetőül szolgál számodra, hogy túl sokszor kérted már a segítségét. Mindezek ellenére teljesíti majd a kívánságodat, de csak részben. Kemény munkával megszerezheted mindazt amire vágysz, de ne keseredj el, a hal megjutalmaz a küzdelmeidért.

Hirdetés

You may also like