Home Divat Tudd meg mi lett a 2017-es év divat színe

Tudd meg mi lett a 2017-es év divat színe

by Brigitta

A 2017-es év nem a túlzások éve lesz, sokkal inkább a finomabb, lágyabb stílus kerül ezúttal előtérbe. Az extrém kiegészítők eltűnnek és a tervezők a hangsúlyosabb mintákra fókuszálnak majd.

Mint minden évben, így idén is kihirdették azt a színt, mely meghatározó lesz a divatban,  a lakberendezésben. A Pantone 15-0343-as árnyalatot, vagyis a lomb zöldet választotta 2017 hivatalos divatszínévé, ami megjelenik a ruházkodásban, sminkben, öltözékünk vagy otthonunk kiegészítőiben.

„Tudjuk, hogy milyen a világ, amiben élünk: megterhelő és feszült. Ez egy reményteli szín, mely a természettel kapcsol össze minket – magyarázta Leatrice Eiseman, az intézet ügyvezető igazgatója. – Minden tavasszal új ciklusba érünk és új hajtások sarjadnak ki a  földből.”

A zöld ezen árnyalata a sárga és a kék, egy meleg és egy hűvös szín keverékéből jön létre. „Ez egy komplex házasság” – jellemezte a lomb zöldet Eiseman.

Utoljára egyébként 2013-ban volt zöld árnyalat az év trend színe, akkor a smaragdzöld volt divatban.

Neked tetszik az idei választás? Szívesen viselsz majd zöldet?

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .